reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

aenye- a nie mowilas odstatnio o 4 dziecku??
ja tez bardziej wyluzowana i jest o niebo lepiej wiec dziewczynki wyluzujcie ( wiem wiem latwo powiedziec)

reklama
aneye strzel mi w lep bo ja chyba nie dospana dzisiaj i maly spi po 30 min dzis. maly dostaje 5 dawek pierwsza o 12 a potem przed karmieniem reszte bo budzi sie roznie

matko skasowalo mi...grrr

wszystkie dziewczyny ktorych dzieci malo spia, badz wcale, ktore maja kolki badz placza z innego powodu....buziak dla was wielki, śle słońce i uśmiech:*
wszystkie leki na kolke trzeba non-stop podawac w max dawce dobowej... dlatego wiekszosc nie dziala bo jak sie raz poda to lipa...nawet infacol i espumisan nalezy regularnie co 5 godzin (na przyklad) podawac...

my dzisiaj pokłuliśmy sie:( morfologia i poziom bilirubiny... moczu nie udalo sie zlapac:) moja cora lubi sie przebierac. dwa razy przed wyjsciem kupa ktora wyladowala na plecach!! pralka sie pierze, woreczek na siuski caly w kupie wiec jutro bedziemy lapac:)

aenye gdzie kupilas takie male rajtuzki??

i ja tez bujam, husiam, nosze, spie z Nisią (ona nie wie co to łóżeczko:) w domu to w bujaczku, przez dzien w wozku w ogrodzie, w nocy ze mna:) ) ona jest taka slodka, kochana, matko juz nigdy takiego dziecia nie miec??!! aenye troje to tłum...dwójka się skumpluje a trzecie bedzie odstawac... nie no co ja pisze!! dosyc:-D dosyc:-D ale slodkie male to takie, trzeba tulic i calowac bo TAK SZYBKO ROSNIE!!
p.s. nie rozumiem jak mozna rodzic prawie 5kg??!! moja ma 4kg i jest taka duuuza dla mnie:)

pozdrowienia dla wszystkich kwiecistych od anawoj. wpadnie na bb jak dzieci dorosną;-)

a ja wróciłam z zakupów. Zaszalała i kupiłam sobie bluzkę i torebkę :p

Dziewczyny czym smarujecie buziole maluchów na spacery? Teraz jest spore słońce i młody zdążył się już opalić.

aneye wlasnie te biale krosteczki malego moja doktora nazwala poczatkiem skazy bialkowej a ogladalam zdjecia i twoj synus tez ma kilka wiesz cos na ten temat

Witajcie

Znalazlam chwilke bo ostatnio jakos mi czasu brak a jak juz go mam to siadam na kanapie i sie relaksuje. Walczymy z kolkami, zmienilismy mleko, podajemy infacol ale mala mi dzis zieloną kupe zrobila i boje sie czy to nie po tym infacolu, nie podalam dzisiaj, nie wiem czy to pomaga:sorry2:

Liwia dzzis tez ze mna drzemala od 1 w nocy ale zwykle staram sie do łóżeczka odkladac, jakos taka wygodna jestem, nie moge ie z nia wyspac.

jankesowa, moj ma je od urodzenia! i lekarze (dwaj, ktorych pytalam, jeden w szpitalu, drugi teraz w przychodni) zgodnie twierdza, ze to typowa hormonalna sprawa, od hormonow ktore ja dziecku przekazuje. o skazie nie slyszalam, typowa skaza wyglada zupelnie inaczej, suche czerwonawe skupiska, glownie na twarzy! lokciach, pod kolanami itp. skonsultuj z innym lekarzem jeszcze.

morgaine
, dokladnie, moj mi sie taki duzy wydaje, tzn jak urosl ;-) nosi 56 nadal ;-) a rajstopki wszedzie widze, w zwyklych sklepach dzieciecych i w sieciowkach (h&m np). ja mam wszystkie od szwagierki, ktora prawie nie zakladala malej. wsie z h&m.

reklama
Do góry