Witajcie
Wpadłam się przywitać i zameldować że żyje, ale naprawdę brak czasu dosłownie na wszystko.
Mała rośnie i spisuje się nawet znośnie ( ło matko nie czuje że rymuję). Mówię znośnie bo co 2-3h karmienie, ulewanie, przewijanie i brzuszka wzdymanie
Ogólnie mamy znośne humorki choć czasami pokazujemy mamie pazurki, prócz kolek czy ulewania lubimy być u mamy na rączkach i wtedy jest ok.. Nic innego się nie liczy tylko ciepły cyc pełen mleka.
Podczytuje Was ale nie mam czasu napisać. Tego posta pisze w windowsie bo Wika lubi się rozryczeć w najmniej odpowiednim momencie i jak wracam to już guzik posta nie ma . No cóż dziecię ważniejsze - bez obrazy kumpelki.
Jak tam kobity po długim weekendzie? Może już o tym pisałyście sorki nie doczytałam w wolnej chwili zasiądę i może Was nadrobię. U nas był 1 wyjazd w góry i pięknie było z pogodą i co najważniejsze z najmniejszą podróżniczką. Mała spisała się rewelacyjnie a na odpowiednim wątku wczoraj wstawiłam kilka fotek
Gratulacje dla kolejnych rozpakowanych i trzymam kciuki za naszą ost. Kwietnióweczke
Z podczytanych wieści dopiszę, że i my stosujemy na zmianę proszek dla nas i dla dzidzika i oby odpukać póki co nie ma żadnej reakcji. Prasowanie tez tak na wyrywki, ale częściej się zdarza że jest nie wyprasowane, czasu pozostaje tylko na odparzenie butelek. Co do butli to niestety już dokarmiam mm bo mojego mleczka najwięcej tylko rano tak po nocy a w ciągu dnia niestety kilka kropel. Nie pomagają już herbatki itp.. Cóż i ja nie jestem już w stanie wykarmić swego dziecia .
11 maja mamy cykl obowiązkowych szczepień a i nad dodatkowymi się zastanawiam, grubo zastanawiam bo to kupę kasy kosztuje. Jedynym pocieszeniem w tym wszystkim jest to że dziś dostałyśmy becikowe . Teraz można pomyśleć nad załatwianiem wszystkiego, tu chodzi mi o chrzest tak na czerwiec. Tylko od czego ja mam zacząć? Pomóżcie macie już doświadczenie co najpierw trza załatwiać?
No dobra Kochane zmykam bo Pisklę coś płacze
Będę Was bacznie czytać ( obym miała kiedy
)
Buziaczki i miłego dnia oby już nie taki zimowy tylko mega słoneczny