reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

hej hej.. zaraz was doczytam, powiem tylko, ze ogladam od godziny slub pary krolewskiej (na bbc) i normalnie nie moge sie oderwac ;-) jenysku. alez bym chciala byc w londynie teraz! bosko!
(ciekawe tylko, czy ogladalabym slub, czy latala po sklepach :-D na pewno sa jakies otwarte :-D :-D :-D)

po prostu CZAD, slub, na ktory przyjezdza sultan Brunei.. hehe.. a zona drepcze za nim poowijana w 20m szat przetykanych czystym zlotem :-D i lysiejacy William. nawet u Harry'ego widze juz przebijajaca lysine, gen tatusia, niestety.. a pelno kamer ukazuje ich z gory wlasnie, ale pech :-D

nie, no niesamowite, byc na takim slubie.. tylko kurde, musialabym byc chyba krolowa norwegii, zeby sie tam dostac. czy od nas byl ktos zaproszony? ktos wie?

ale w ogole to podziwiam organizacje, jak jedzie szpaler samochodow to w idealnie rownych odstepach! no szok! i wszystko tak piknie dograne, ze az strach, jaki mozg musial to ogarniac!

na szybko, morgaine, ja pije kawe ile razy mi sie chce, zwykle 1-2 dziennie i hektolitry anatola, zarazilam sie w szpitalu i smakuje mi niemal lepiej od zwyklej :-p

Ostatnia edycja:
reklama
aenye ambasadorka polski zostala zaproszona, razem ze wszystkimi innymi abasadorami panstw w GB :-)

tez ogladam. Wyobraz sobie ze w nawet takiej sredniej miescinie jak moja jest zamknietych ponad 60 ulic z powodu "street party" ? tzn ludzie, sasiedzi zbieraja sie na ulicy tworzac dlugi stol i kazdy przynosi co moze do jedzenia i swietuja :-D ciekawe jak ja dzis na zakupy dojade ;-)

edit. mozemy sie śmiać ale takiego zjednoczenia u ludzi- narodu dawno nie widzialam... baaa nigdy nie widzialam...:sorry2:

asiunia, ja sie bron Boze nie smieje! jestem autentycznie wzruszona i chociaz nie jestem z GB, to za mlodu zakochana bylam w Willym ;-) a potem w Harrym, bo przystojniejszy ;-) i uwazam Kate za sliczna dziewczyne, zycze im wiele szczescia.. w ogole caly ten slub jak z bajki.. cos niesamowitego i wspaniale, ze moge to zobaczyc na zywo, co prawda z tv, ale wszystko tak blisko, jakby obok :-)

dobre z tymi stolami.. w PL to tak mozna sie zjednoczyc chyba tylko w czasie zaloby i wojny :-/

dzień dobry dziewczynki

włączyłam na trochę ten ślub i doszłam do wniosku, że te baby wszystkie w kościele okropne kapelusze mają, ale możliwe, że tak gadam, bo mam zły humor, bo w końcu co mnie mogą czyjeś kapelusze obchodzić....

byłam wczoraj u ginki, główka da się jeszcze odepchnąć, zrobiła mi na siłę rozwarcie na palec, bo samo z siebie to nic, spiep....li mi wyniki w laboratorium i mam do powtórki, umówiłam się na środę na ktg (pragnę tylko zauważyć, że w środę jest 4 MAJA), potem jakby nic to w piątek na kolejne, a potem jakby nic to w poniedziałek do szpitala

a humor mi się rano spaprał, bo się mały nie bardzo chciał ruszać w brzuchu i się wystraszyłam, na szczęście teraz mu przeszło, chyba woli fikać na moje siedząco a nie na moje leżąco ;-) no i czuje się jak ogromny chomik z opuchlizną na twarzy

miłego dnia życzę

witam :-)
slubu nie ogladam bo dziecko przejelo wladze i oglada bajke ;-) planowalam dzis zakupy..potrzebuje kupic w koncu jakis dodatkowy biustonosz do karmienia ale nie mam pojecia czy sklepy otwarte czy nie :sorry2:
mlody sie w nocy popisal i nie spal od 3 do 6...dobrze ze starszak spal do 10ej wiec pospalam od 6 do 9...troche moja wina bo go odkladam pewnie ze mna przy cycu by przespal ale ja nie umiem z nim w lozku spokojnie spac...
bachucha shanonka justyna wspolczuje czekania wiem ze macie juz dosc..trzymam kciuki za akcje wkrotce:tak:
asiunia jak tam Josh reaguje na brata? nie wiem moze pisalas a ja przegapilam :zawstydzona/y:

nie spędzilam ani sek przed tv ogladajac slub... nie poweim co o tym mysle bo mnie aenye zje:-D chociaz nie powiem, tolerancyjna dziołuszka z niej:* buziak 4U Pati:)

ale Kate faktycznie ładna...

no to jak pijesz dwie kawy to ja idę sobie drugą walnąć:-D i jutro nakażę małżowi kupić anatola:-D w sumie piłam ją w poprzedniej ciąży....tzn po ciąży... a pijecie to Ricore??? zastanawiam sie czy to dobre....musze wypróbować....

p.s. siedzę i chustę do noszenia wybieram...no chyba jednak padnie na turkus... no przecież różowej sobie nie kupię :-D hahahha niestety nie ma khaki z tej serii co chcę, a faktycznie baby fajny kolor:)

Moje dziecko po spacerze spi juz 2h :)
morgaine pilam ricore jak dla mnie tfu tfu nie dobre...
ja narazie sie nie wazylam nie mam wagi w domu i mzoe dobrze bo bym sie zalamala. Z ato mam nadzieje ze malego zwazaw poniedzialek jak polozna przyjedzie. Moje mleko to ma kolor prawie wody :-( czyli kiepscizna

edit: juz 2,5 h:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
nie spędzilam ani sek przed tv ogladajac slub... nie poweim co o tym mysle bo mnie aenye zje:-D chociaz nie powiem, tolerancyjna dziołuszka z niej:* buziak 4U Pati:)

ale Kate faktycznie ładna...

no to jak pijesz dwie kawy to ja idę sobie drugą walnąć:-D i jutro nakażę małżowi kupić anatola:-D w sumie piłam ją w poprzedniej ciąży....tzn po ciąży... a pijecie to Ricore??? zastanawiam sie czy to dobre....musze wypróbować....

p.s. siedzę i chustę do noszenia wybieram...no chyba jednak padnie na turkus... no przecież różowej sobie nie kupię :-D hahahha niestety nie ma khaki z tej serii co chcę, a faktycznie baby fajny kolor:)

Ja włączyła ślub tylko na moment zobaczyć sukienkę a ogólnie to za bardzo to dla mnie szumne i w ogóle, ale co kto lubi...

Moje dziecko po spacerze spi juz 2h :)
morgaine pilam ricore jak dla mnie tfu tfu nie dobre...
ja narazie sie nie wazylam nie mam wagi w domu i mzoe dobrze bo bym sie zalamala. Z ato mam nadzieje ze malego zwazaw poniedzialek jak polozna przyjedzie. Moje mleko to ma kolor prawie wody :-( czyli kiepscizna

mleko kobiece takie właśnie jest nigdy nie bedzie całkiem białe jak krowie:-D

Do góry