reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

akkm ja daję pajacyk czapeczkę i właśnie śpiworek polarkowy i ewentualnie kocyk, ale nie sprawdzam na rączkach tylko na karku, bo rączki to on ma zawsze zimne, ma to po mnie ;)

reklama
baby u mnie u Nas :-)jest identycznie ręce lody nawet jak leży w rożku w domu. mała wierciła się teraz i nie mogła usnąć nie spała już od 13 wystawiłam ja tylko na balkon i dziecko spi jak zabite.

baby u mnie u Nas :-)jest identycznie ręce lody nawet jak leży w rożku w domu. mała wierciła się teraz i nie mogła usnąć nie spała już od 13 wystawiłam ja tylko na balkon i dziecko spi jak zabite.

u mnie tak samo :) a założenie łapek na rączki nie wchodzi w grę po 30 sek. już ich na rękach nie ma :-p a co do balkonu i w ogóle wyjścia na dwór to mały też śpi jak zabity :-p

baby, akkm niemowlaki maja zimne raczki i stopki ze wzgedu na nierozzwiniety jeszcze w pelni uklad....jakistam:-D ale ze mnie spec:-D

mnie tez powiedzieli w szpitalu zeby niczym nie smarowac warg sromowych dzidzi i tam nie myc bo znajduje sie tam resztka mojego hormonu, ktory powinien sie w calosci wchlonac... dla mnie to masakra pielegnowac pipke mlodej, boje sie...:confused:

Dziewczyny wrocilam tak wkur******* ze rycze. Ten lekarz jest niepowazny. Skierowanie do szpitala wypisal dopiero na wtorek , w piatek mam na ktg przyjechac. Maly ma juz 4800 i na co ja mam czekac. Na skierowaniu napisal ze dziecko z duza waga i cc ze znakiem zapytania.:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja mu mowie ze po swietach to bedzie moze 6kg . Musze szukac innego lekarza albo co bo nie bede tak czekac.

jankesowa- wspolczuje moze jedz poprostu na ip? naklam troche, zrobia ci USG i pewnie zostawia i zdecuduja czy cc czy szybkie wywolanie ale chyba powyzej 4000 jest cc

nati on mi ostatnio powiedzial ze 4400 jest cc a teraz mi zaczal ze kobiety i 4800 rodza naturalnie :wściekła/y::-( zmienia zdanie co chwila, ostatnio powiedzial ze na swieta mnie w domu nie zostawi bo to niebezpieczne a teraz od razu juz mam zostac i po swietach we wtorek sie zglosic....:-:)-:)-:)-( rycze normalnie

reklama
tylko ja juz 2 tyg temu mialam 3900 wage a teraz na monitorze nawet calej nozki gin nie mial :-( bo taka dluga byla. Ja nie musze miec cc niech mi wywoluja niech robia juz cokolwiek. A wagi niby 300g jest tolerancji.

Do góry