reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Gości miałam....

Jankesowa - fakt, że to usg to nie wiem na ile twój gin ma dobre, ale bardzo często własnie troche zawyża, tak czy innaczej jest duze prawdopodobieństwo że bedzie powyżej 4000g. Faktycznie troche to niepoważne, jesteś juz tydzien po terminie, on sie wogóle nie powinieni zastanawiać tylko Cie z marszu kierować na oddział, no max jutro rano. Jedx moze na IP i faktycznie troche posciemniaj,. Przyjąc cie muszą, zbadają i zadecydują .

Ducha - to żeś załatwiła sprawę.:-D Mi sie zdaje ze łątwiej jest łyknać te 2 łychy i szybko popić, niz koktajl. To nie jest jakieś wybitnie niesmaczne, ot po prostu jakyb chciał sie oleju napić....mi to uczucie w ustach nie powiem, długo pozostawało.

Byłam jeszcze raz tylko w wc ina tym staneło w kwestii rozwolnienia, ale........................od..2-3 godzin boli mnie tak skurczowo w dole brzucha, typowo @, ale puszcza......kij go wie czy to skurcz, ale przyjemne nie jest i trwa..........była u mnie koleżanka właśnie co 4m-ce temu urodziła i mowi że u niej tak sie właśnie zaczynało od buli typowo @-owych, potem zaczeły sie takie bardziej skurcze. I teraz nie wiem..., przeszywa aż do krzyża.

W sumie pierwszy raz mnie tak boli,.....jakos nie chce mi sie wierzyc, że to sie rozwinie. Daj Boze

chyba musze sie ogolić, sieet

u mnie w mieszkaniu zaczyna sie koszmar upału. Mam cała sciane okien od połódnia i jak grzeje słonko, mam w domu saune parową. Strasznie to męczace

antonina- kurcze mam tez olejek chyba zaraz sobie zapodam i tyle niech sie dzieje wola nieba, na moim jest napisane ze nie wolno w ciazy stosowac ciekawe czemu?? maly jest donoszony wiec nie wiem na co on chce czekac?? co to za roznica dla niego czy przed swietami .

antonina- kurcze mam tez olejek chyba zaraz sobie zapodam i tyle niech sie dzieje wola nieba, na moim jest napisane ze nie wolno w ciazy stosowac ciekawe czemu?? maly jest donoszony wiec nie wiem na co on chce czekac?? co to za roznica dla niego czy przed swietami .

nie można wczesniej , bo może wywołać niepożądane skurcze, zanim ciaza jest donoszona. Ale nie jak już jest termin a tym bardziej po...u mnie też tak pisze. Kurcze zjadłam obiad i znów kibelek, ...coś tam ewidentnie sie dzieje,...ale pożyjemy zobaczymy

ja bym spróbowała na Twoim miejscu, co ci zależy, najwyżej polecisz do kibelka pare razy i tyle.

to działa na zasadzie lewatytwy którą robią przed prodem w szpitalu. M.in po to żeby poprzez poruszenie jelit pobudzić też macice do skurczy. Ten sam mechanizm

Ostatnia edycja:
Jankesowa wspolczuje lekarza no rzeczywiscie troche niepowazny chyba..ja rozumiem ze usg sie moze mylic z waga no ale chyba jest jakas granica te +-500g wiec to dziala w obie strony maly moze byc jeszcze wiekszy...mi przy mlodym polozna powiedziala ze bedzie ok 3500 a bylo 3600 wiec jak teraz mowi 4100 to chyba duzo sie nie myli...
chyba bym podjechala na Twoim miejscu na IP
Antonina tez mnie dzis tak brzuchol boli ale to nie pierwszy raz wiec nie ludze sie ;-)
Ducha przepraszam Cie bardzo ale normalnie padlam jak przeczytalam co olejek z Toba zrobil :-D
ja umylam okna i zrobilam ciasteczka z mlodym zaraz je wyciagne z piekarnika i zrobie kawke

antonina z tym olejkiem to racje masz faktycznie, ja sie boje bo mam hemoroidy i juz bola a co dopiero jak kilka razy pojde ale chyba sie skusze zrobie sobie.

wilmek no wlasnie :-( ryczenie juz mi przeszlo teraz pora dzialac jakos

Witajcie:-)
po długaśnej przerwie i ja się melduję:-) u mnie całkowity brak czasu ale bardziej przez obecność męża w domu niż małego:-D we wtorek wraca do pracy to i wiecej czasu na bb będzie:-D teraz tylko smsowy wątek czytam:tak:
Antek nawet spokojny- przesypia 3 h potem cycek, godzina wojowania i znów 3 h spania:-) ale czasu i tak nie styka, za to jest nadzieja że przy trzecim będę bardziej zorganizowana Morgaine tu ukłony dla Ciebie:-D
A Tobie Mitaginko dziękuję- Pani wie o czym ja mówię:tak: a przy okazji jak tam zdrówko biedulko?

reklama
jankesowa, kurcze współczuję Ci mocno. Może na serio jedź na IP, wymyśl coś żeby Cię zbadali a jak zobaczą jaki on duży to może Cie zostawią na wywolanie lub cc. Olej tego lekarza.

Do góry