reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

margola chyba już nie długo zostanie w dwupaku :-) fajnie :-)

kurczę, pogoda niby całkiem całkiem, tak sobie myślałam, że jak będzie fajna, to nie będę marudzić, ale jakoś mi już sił brakuje żeby głupi odkurzacz wyciągnąć i cokolwiek zrobić, obiad mnie wykończył i mam ochotę się położyć i w sufit się pogapić, bez sensu, ale kawusię sobie zrobiłam, liczę, że mnie trochę zenergetyzuje :-)

reklama
My dzisiaj wybieramy się do kościółka wspólnie z małym a potem w odwiedziny do babci :)
Odważna jesteś... My jeszcze na polu nie byliśmy. W Wielkanoc planuję tylko wpaść do kościoła na moment Komunii i wracać - i to będzie taki dłuższy bo półgodzinny spacer. A jak jutro będzie ładna pogoda to się porządnie powerandujemy. I tyle.

Dziewczyny prawie cala noc meczyly mnie skurcze i twardnienia
Coś tak czuję, że w ciągu dwóch najbliższych dni urodzisz. ;)

Margola, kciuki!

Witam dziewczyny,
Przepraszam, że się tak "wcinam" w rozmowę ale chciałam Was zaprosić do wątku Modowe porady i inspiracje... od niedawna nastąpiła jego reaktywacja :-) Będę wdzięczna za każde porady ale również pytania.

Widzę, że wasz wątek wrze i aż mi się przypominają smsy od grudniówek 2010 :) GRATULUJĘ wszystkim dziewczyna, które już urodziły a pozostałym życzę szybkiego i bezproblemowego porodu:-)

Margola super ale szybciutko poszlo :-)
u nas noc super, tak jak myslalam po kapieli byla kupa i to kilka sen nadszedl o 1 i sie obudzila o 7 :) super
uwazajcie z wychodzeniem z maluszkami co prawda ja juz jutro musze wyjsc ale mam nadzieje ze na krotko, ale ostatnio moja siostra byla u pediatry i sie pytala kiedy bedzie mogla odwiedzic mnie i szwagierke na co pediatra powiedzial ze wlasciwie do msc dzieciatka nie powinno sie odwiedzac i ze wiadomo ze babc i dziadkow sie nie powstrzyma ale reszte powstrzymywac.
mitaginka- wspolczuje, napewno dadza Ci znieczulenie a max za tydz zapomnisz o bolach i bedziesz sie w pelni cieszyc macierzynstwem.

Czesc dziewczyny. Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamom i w dalszym ciagu trzymam kciuki za mamy oczekujace. U nas po odejsciu wod 12.04 o 23. tak szybko jak tylko spakowalam torby pojechalismy do szpitala, wyslali mnie od razu na sale porodowa, w koncu po dostaniu oksytocyny Matus sie urodzil o 15 55. 51 cm, 3300g. Zdrowiutki i piekny. W nocy moglby caly czas spac a w dzien cyckowac. Jestesmy w domu od wczoraj. W szpitalu oblezenie przed pelnia.

Witam się niedzielnie!
Wielkie gratulacje dla Margoli!! Ekspresowo jej poszło. :)
Mitaginko - bardzo mi przykro, że wciąż los Cię doświadcza, bo miało byc juz tylko pięknie. Wierzę jednak, że niebawem te nieprzyjemne chwile będą tylko mglistym wspomnieniem.Trzymam za Ciebie kciuki, byś nie straciła wiary w siebie!

Ja wciaż 2w1 choc wczoraj był fałszywy alarm, bo mimo długiego prysznica skurcze się rozkręcały, ale po godzinie wyciszyły się zupełnie. Zostałam tylko z bólem @. Od rana spokój i teraz powoli wracają bóle @. No niechże się macica rozkręci :p. Mała próbuje wyjść bokiem - kolankami się rozpycha, ale nie słucha rad rodziców, że kierunek nie ten obiera :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie i Dzieciątka. Tak trochę dziwnie się czyta o waszych doświadczeniach, bo dla mnie wciaż to tylko teoria :) Ale już niebawem mam nadzieję będę korzystać z Waszych rad.
Życzę wszystkim słonecznej niedzieli!

ja co chwilę płaczę...
nigdy nie sądziłam, że tyle rzeczy na raz może być nie tak...
nie bądzcie na mnie złe, że Wam nie odpisuje, że piszę tylko o sobie...

reklama
ale Margoli szybko poszlo super :-)
Mitaginko straszny ten Twoj baby blues ale bedzie lepiej juz niedlugo..popatrz na mala jaka ona cudna :tak:
Acronka mala sie pewnie z Wami droczy :-D ale wyjdzie..moze dzis?
jak moj mlody sie urodzil to byla troche innna sytuacja bo byl czerwiec ale my z maluchem wyszlismy juz na drugi dzien (mowie o parku nie o odwiedzinach :) ) fakt ze park 2min od domku :-)

Do góry