reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

kozica, my mamy 26 tygodni. Ale nie chodzilo mi, ze mam gorzej, bo mniej czy cos, tylko, ze juz tyle wykorzystalam, a Malej na oczy nie widzialam, bo Ona ciagle w brzuchu :-)

jankesowa mi tez sie wydaje, ze moja juz jest ogromna! Przez cala ciaze lekarze gadali, ze taka mala bedzie, a ja mam wrecz inne wrazenie! Brzuchol mam taki napiety, ze szok. No i tego wywolywania sie masakrycznie boje...

reklama
Jankesowa, a może dziś urodzisz? w terminie dokładnie!!!!:-) życzę Ci tego z całego serca!

mi lekarz wytłumaczył że zawsze najbardziej trzeba sie trzymać terminu s OM, albo z pierwszego usg., u mnie akurat ciagle wychodził 20kwietnia, takze termin dosć wiarygodny, ale jak byłam tydzień temu, no ...już ponad tydzień to powiedział ze z pewnoscia wczesniej bo juz miałam rozwarcie ok 2cm....i tak sie tym podnieciłam i nastawiłam ze z każdym kolejnym dzień jakaś taka sie robie rozczarowana

Ja mam na 22:-) ale 2 tygodnie temu też mi tak lekarz powiedział, też miałam 2 cm, a dziś mam ostatnią mam nadzieję wizytę, to zobaczymy;-)

Ale jaja, chyba mi czop odchodzi! W cholere tego! Fuj! No i znalazl czas - w trakcie jedzenia sniadania! bleeee
Szkoda tylko, ze jeszcze to nic nie znaczy... Ale zawsze to jakis postep :-) :tak:
Cala sie telipie z wrazenia :szok: :-)

Hej to w PL chyba nie można być od 2 miesięcy na macierzyńkiem nie rodząc. Po 2 tygodniach chyba wywołują jak nie urodzisz...tak mi się wydaje. No ja też się tym już martwię bo termin w sobotę a my w dwupaku nadal.

Dziewczyny ja juz nawet nie mam kurtki :( nie moge sie juz zapiac w moja :-( a tu jak na zlosc zimno :( ide poszukac jakiejs meza i w droge z psem moze po biegam hahaha

magdalen obys miala racje.... oby chociaz do 19...

Hej to w PL chyba nie można być od 2 miesięcy na macierzyńkiem nie rodząc. Po 2 tygodniach chyba wywołują jak nie urodzisz...tak mi się wydaje. No ja też się tym już martwię bo termin w sobotę a my w dwupaku nadal.
nie wiem pewnie nie mozna :-) u nas mozna na 11tyg przed data porodu ale nie mozna na zwolnieniu lekarskim wtedy
dranissimo ja cos czuje ze Tobie po tym wczorajszym masazu szyjki cos sie wykreci z tym porodem ;-)
jankesowa ja przeczytalam "ide poszukac jakiegos meza i sie zastanawiam co Ty piszesz :-D

reklama
Dziewczyny ja juz nawet nie mam kurtki :( nie moge sie juz zapiac w moja :-( a tu jak na zlosc zimno :( ide poszukac jakiejs meza i w droge z psem moze po biegam hahaha

magdalen obys miala racje.... oby chociaz do 19...

jankesowa - a kto powiedział ze ja sie jakąś kurtke zapinam, :-D już dawno nie na szczęście WIOSNA i można spoko w rozpiętej chodzić tylko jakąś chuste zapodaje pod szyje

dranissimo - mi po wizycie u gina odszedł czop chyba po 3 dniach, ale u mnie to jak widać nic nie znaczyło, ale u ciebie moze być zupełnie innaczej, tego Ci życze, podobno przed samym porodem to taki bardziej podbarwiony krwią, a u mnie to był zwyczajny-mleczny hehe

Do góry