reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Witam nową Kwietnióweczke... Ohhh... joll...tobie to dobrze tak sie porelaksować...u mnie jest ok i pracować musze... :-(

Dziś mam ciężki dzień...chodze jakbym miała zaraz przytomność stracoć ,tak mi słabo, a jak siadałam do stołu do obiadu rodzinnego to widok mielonych spowodował że przywitałam się z panem Klozecikiem... fuujjjjj...........a ja wyszłam to syn skomentował:"nie dobrze co mamo,a czemu?" i tak rodzinka się popatrzyła że chyba sie domyslają...ale postanowilismy ze nic nie mowimy do 3-4 miesiaca...hmmm...ciężko będzie...

Hej NIUSIAAGUSIA!
Zakręcona Kobietto, parę dni temu przywitałam Ciebie słowami, że mamy ten sam termin, a relaksik/spokój/wypoczynek wynika z doświadczeń poprzedniej ciąży zakończonej poronieniem. Nie ma czego zazdościć. Wolałabym popracować, zwłaszcza, że bardzo lubię swój zawód. Przepraszam, nie miało to zabrzmieć nieprzyjaźnie, po prostu zakładając wątek KWIETNIOWY liczyłam, że stanie się miejscem szczerze przyjaznym, ostoją empatii, gdzie możemy nie tylko kurtuazyjnie rzucić gratki i pozdrówka

WITAJ SATINNELLE! GRATULACJE
Czy Mogłabyś napisać coś więcej o Sobie?

Ostatnia edycja:
reklama
joll pewnie odetchnelas z ulga, ze wszystko w porzadku :) witam w gronie leżących mam, jednak tak jak ty wolalabym chodzic do pracy, to juz prawie tygodniowe lezenie jest dla mnie coraz bardziej uciazliwe. Za tydzien mam kolejna wizyte i mam nadzieje, ze wtedy zobaczymy juz serduszko.

joll pewnie odetchnelas z ulga, ze wszystko w porzadku :) witam w gronie leżących mam, jednak tak jak ty wolalabym chodzic do pracy, to juz prawie tygodniowe lezenie jest dla mnie coraz bardziej uciazliwe. Za tydzien mam kolejna wizyte i mam nadzieje, ze wtedy zobaczymy juz serduszko.

...dokładnie tak, OGROMNA ULGA, że JEST, że ŻYJE
poprzednio czekaliśmy do 12tyg i zobaczyliśmy ten cudny kształt małego człowieczka, ale serduszko już nie biło

GALEŃKO, za tydzień na pewno Zobaczycie serduszko, nasz gin nawet w naszym szóstym tyg uprzedził nas, że możemy jeszcze nie zobaczyć bijącego serduszka, (a tu taka niespodzianka) ŚCISKAM CIĘ MALEŃKA I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA TWOJE RELACJE

MOC CAŁUSÓW I DOBREJ ENERGII DLA WSZYSTKICH ZAFASOLKOWANYCH

Bry...
Poranek zaczął nam się od śpiewu Filipa o 5 rano. Potem jak mężuś wstał, bo jechał dziś na szkolenie, to jeszcze przysnęliśmy z małym i spaliśmy do 7.30. Potem śniadanko, bajucha i na spacerek. Spotkaliśmy się dziś z ciotką Guchą i boskim Oskim z lutówek. Było super, choć bardzo krótko ;-( Wróciliśmy do domku zjedliśmy obiadek i Filipek poszedł spać. Ja chyba skorzystam z okazji i też się położę ;-)

Miłego popołudnia.

a jak moge sie dostac do grupy kwietnioweczki 2011???

no właśnie widziałam wątek u naszych marcowych sióstr, pt "JESTEŚ TU NOWA"
a w nim,
cytuję, tzn WKLEJAM KOPIĘ

"Jesteś nowa - mam tu coś dla Ciebie
Wszystkie nowe mamy
proszę o zapoznanie się z niniejszym regulaminem
i nie wysyłanie próśb
o dołączenie do grupy.
1. Nowe mamy proszone są o przedstawienie się na wątku głównym Marcóweczki 2011
2. Nowe wątki zakładają jedynie dziewczyny udzielające się po wcześniejszym wspólnym ustaleniu z Moderatorkami (aby nie zaśmiecać) - osoby z zewnątrz będziemy ignorować i usuwać ich wątki.
3. Odnośnie grupy zamkniętej nie ma znaczenia to ile któraś napisała postów i jak długo jest na forum. Po prostu obecne w grupie mamy co jakiś czas będą decydować czy któraś z nowych mam wzbudziła zaufanie i jeżeli tak to zostanie o tym poinformowana przez wiadomość prywatną. Można odmówić.
4. Korzystamy z opcji edytuj, Jeśli po wysłanym przed chwilą poście, chcemy go uzupełnić. Nie piszemy jednego postu pod drugim - chyba że minęło 60 minut od poprzedniego.
5. Pisząc na forum nie obrażamy nikogo i nie używamy wulgaryzmów.
W przypadku nie stosowania się do punktu 4 moderatorki mogą (w wyjątkowych przypadkach - czyt. nagminnie) łączyć posty."

CO WY NA TO?

A ja właśnie stworzyłam nowy wątek "nasze fasolki" :# i nie ustaliłam tego z moderatorkami : 0

a teraz zmiana tematu, żeby nie było, że poszczę zbyt gęsto: )

AENYE, co z Tobą?

Ostatnia edycja:
joll spokojnie... tak długo jak nie robimy sobie w naszym "domku" bałaganu, to wszystko jest w porządku ;-)
uff, dzięki Pandorko!
a jak tam Twój bark, mam nadzieję, że już nie Pamiętasz o czym 'mówię'

a teraz zmienię temat, albo pociągnę od bolącego barku do pogody...
u nas jeszcze godzinę temu była taka cudna pogoda...słoneczko i ciepełko, a teraz leje i grzmi

Ostatnia edycja:
wpadłam powiedzieć "dzień dobry" ale zanim doczytałam co napisałyście od wczoraj, to już muszę biec do dzieciaków...
dodam tylko, że mam dziś gorszy dzień. kupiłam sobie mini ptysie i niestety powędrowały do pana kibelka. teraz wróciłam ze spaceru i leżałam trochę, bo czarno przed oczami mi się robiło. potem popiszę, buziaki

reklama
Witam!
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona? Dzisiaj zobaczyłam magiczne dwie kreski na teście! (dodam tylko że udało się w pierwszym cyklu starań ;-))
Mam na imię Karolina, lat 31, jestem nauczycielką w LO. Mam już jednego syna, który w przyszłym tygodniu skończy 3 lata, ehhh jak ten czas szybko leci...

Do góry