reklama
A
asiunia876
Gość
Dzieki kochana, zaraz sobie spisze Twoj numer, mam jeszcze do Wilmek wiec jakby co ktoras z was cos dostanieasiunia - trzymam kciuki!!! za jutro oczywiście, mozesz do mnie pisać jak coś, spoko, na zamkniętym mój nr. będe korespondentem jakby co
no wlasnie sprzatam, i na chwile usiadlam i juz stres. Musze sie czyms zajac...asiunia owocnego dnia zebys nie miala kiedy sie denerwowac jutrem :-)
marma bardzo mi sie podobal Twoj post bardzo optymistyczny :-)
Do tego mama do mnie zadzwonila ze na czas ojego pobytu w szpitalu wezmie Joshka do siebie i ja w ryk.... ;-( normalnie poczulam sie zla mama i wogole, jak ja swoje dziecko moge komus "oddac" a sama jechac zajmowac sie "innym"... Nosz chyba hormony mi juz uderzaja bo co chwile rycze... Patrze na zdjcia Josia i rycze... DO tego jeszcze dzis w nocy od niepamietnych czasow przyszedl w nocy spac do nas bo cos mu sie przysnilo i chyba pol nocy nie spalam i patrzylam na niego... Boszzz jak ja go kocham...
Kochana to jest ten slawetny masaz szyjki mowilam ze ja tez go mialam w poprzedniej ciazy i tak ku****sko bolalo ze juz wtedy chcialam blagac o ZZo albo CC pociesze Cie ze bol porodowy boli inaczej i jakos tak mniej... Bo dzialaja hormony, adrenalina i nie myslisz tak o tym. bedzie dobrze ;-)
dragonek sie nie odezwala... Moze juz tuli malenstwo i nie ma czasu zeby odpisac :-)
antonina01
Fanka BB :)
to jak dziewczyny, ustawiamy sie na nasza trójeczkę? klaudencja, antonina i ja w poniedziałek?? pasuje??
mi pasuje i to bardzo, ma być już cieplej po niedzieli:-) hehe
a mi sie teraz na koniec ciąży jakoś zimno robi, normalnie okna pozamykałam, wczesniej to byłam gotowa normalnie nago po mieszkaniu chodzić przy otwartych a teraz mnie jakos telepie....i masakrycznie senna chodze, własnie sie wybudziłam z drzemki (gdyby nie budzik na pomiar cukru to bym dalej spała), moze organizm zbiera siły...na poniedziałek:-), oj dobra moze być wczesniej nawet;-)
jeju chyba dalej pójde spać......jak nie teraz w końcu to kiedy?..hhee
U
użytkownik 838
Gość
asiunia dzieki za pocieszenie, to bardzo wazne dla mnie, ze piszesz, ze boli mniej!! ;-) Dzizas, mozecie nawet klamac, ale mowcie ze boli mniej! ;-)
Ja Ciebie nie pociesze, bo sama w rozsypce jestem... Napisac moge, ze bedzie dobrze :-) Silna babka jestes, juz wiesz co i jak i dasz rade! Buziaki :*
Ja Ciebie nie pociesze, bo sama w rozsypce jestem... Napisac moge, ze bedzie dobrze :-) Silna babka jestes, juz wiesz co i jak i dasz rade! Buziaki :*
antonina a wiesz ze w nocy okno zamykalam bo mi zimno bylo a teraz w bluzie siedze i pot mi nie kapie
ewa& kubus mowisz podbrzusze bo mnie dzis od rana boli tyle ze caly czas mnie tak ciagnie...
dranissimo jakos to bedzie obejsc sie tego nie da damy rade a co
Ja sie na 15 kwietnia szykuje i kkoniec tak jak mam termin moze byc predzej ale nie pozniej no ludu.... bo moj maly klocus z 5kg bedzie mial na koncu i co wtedy???
Ja tez nie mam nr mam aby do rozpakowanych juz moze mi ktos podac na priv???
jakos mnie tam kosc boli jakbym sie uderzyla w rure
ewa& kubus mowisz podbrzusze bo mnie dzis od rana boli tyle ze caly czas mnie tak ciagnie...
Ja sie na 15 kwietnia szykuje i kkoniec tak jak mam termin moze byc predzej ale nie pozniej no ludu.... bo moj maly klocus z 5kg bedzie mial na koncu i co wtedy???
antonina01
Madziarkas chyba dziś bedzie 2ga, podobno na porodówce (dzięks Hatorska)
no to kto do kompletu...jeszcze jedno miejsce wolne???
no to kto do kompletu...jeszcze jedno miejsce wolne???
Ewa & Kubuś
jak ciągle boli, to raczej nie to, jednak to regularne ma byćantonina a wiesz ze w nocy okno zamykalam bo mi zimno bylo a teraz w bluzie siedze i pot mi nie kapie
tak mi sie przypomniało teraz, że jak lekaz mnie zszywał, to powiedział że spokojnie 4,5 kg by preszło hehehe to chyba miało znaczyc że duza dziura mam
Sunshine_Baby
Witajcie dziewczyny.
Ale na porodówkach się dzieje!!!
Miałam wypadek w zeszły czwartek, zaliczyłam wywrotkę w łazience. Na szczęście z dzidzią wszystko dobrze, rozciągnęłam mięsień i ledwo chodzę, boli jak cholera
Na 21 prawdopodobnie CC. Panikuję, ryczę i jestem nie do życia. Ogólnie nie mam na nic sił, tylko bym leżała i spała. W sumie może to i dobrze, bo w nocy kiepsko śpię. Wizyty w kiblu, zgaga i przewracanie się boli ze względu na stłuczenia podczas upadku. Dziś wizyta u Gina i KTG. Staram się mówić sobie, że wszystko będzie super, a i tak mam doła giganta i przez to czuję się jak wyrodna matka, bo stresuję dziecko.
Ale na porodówkach się dzieje!!!
Miałam wypadek w zeszły czwartek, zaliczyłam wywrotkę w łazience. Na szczęście z dzidzią wszystko dobrze, rozciągnęłam mięsień i ledwo chodzę, boli jak cholera
Na 21 prawdopodobnie CC. Panikuję, ryczę i jestem nie do życia. Ogólnie nie mam na nic sił, tylko bym leżała i spała. W sumie może to i dobrze, bo w nocy kiepsko śpię. Wizyty w kiblu, zgaga i przewracanie się boli ze względu na stłuczenia podczas upadku. Dziś wizyta u Gina i KTG. Staram się mówić sobie, że wszystko będzie super, a i tak mam doła giganta i przez to czuję się jak wyrodna matka, bo stresuję dziecko.
reklama
ewa &kubus mnie niby gin powiedzial ze jak 4400 przekroczy to cc robia u nas w szpitalu zeby nie ryzykowac , podbrrzusze boli mnie tak jak przed @ tylko nie mocno jak narazie
sunshine baby ojj uwazaj kobietko widze ze coraz wiecej juz wie kiedy cc albo wywolanie i coraz mnie nas z niewiadomą ;-)
Ja mam termin na 15 a suwaczek inaczej jakos pokazuje
sunshine baby ojj uwazaj kobietko widze ze coraz wiecej juz wie kiedy cc albo wywolanie i coraz mnie nas z niewiadomą ;-)
Ja mam termin na 15 a suwaczek inaczej jakos pokazuje
Ostatnia edycja:
Podziel się: