reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

przegapić się nie da...chyba :D :D
chociaż pogoda nie nastraja optymistycznie...to chyba idę zaraz wezmę jakąs kąpiel cieplutką...może akurat coś się rozkręci i nie będzie nudno... :D

reklama
nieprzyjemne i w sumie niewiadomo jak to traktowac....czy jako już skurcze porodowe i liczyc dokładnie itd czy nie bo jakies takie zbyt słabe chyba....wydaje mi się że bolesne bardziej powinny byc... ehhh ale myśle że porodu nie przegapimy heheh :D także jest dobrze

nie przejmuj sie tym napinaniem brzucha, skurcze są inne, to zupełnie inna bajka, mnie bolał dół brzucha i w krzyżu jednocześnie.
porodu nie przegapicie :-D

położna już była, troche nam podpowiedziała o opiece, formalnościach... bardzo miła babka :-)

ewcia ja się nie przejmuje...tylko wyczekuje i wyczekuje... :) pamietasz jak to było... hehe a teraz juz masz kruszynkę...teraz my zaczynamy panikę rozsiewać :) tam sobie dziodziolki siedzą spokojnie w cieple a tu ktoś na siłe chce juz i już!!! :) takie już są te matki... :D

super Mamusie "rozpakowane" że zaglądacie na chwilkę chociaż :) milutko!

Dziewczyny, dzieki za pocieszenie... :*
jankesowa, sorki, nie mialam na celu straszenia, tylko zestresowana na maxa jestem i tak pisze... :-( Tez sie staram tym pocieszac, ze nie ja pierwsza i nie ostatnia i ze dziecinka wszystko wynagrodzi... ale... tak mnie ten bol zaskoczyl, ze wyszlam z gabinetu po wizycie i poszlam do ubikacji sie wyplakac :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o ja też właśnie o kąpieli myśle ale jakoś mi sie nie chce tyłka ruszyć:)
jankesowa bo na prawdę da się TO przeżyć :) tylko trzeba pozytywnie mysleć :) a dzieciątko później wszystko wynagradza!

to jak dziewczyny, ustawiamy sie na nasza trójeczkę? klaudencja, antonina i ja w poniedziałek?? pasuje?? :)

reklama
Do góry