reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

jankesowa, nie, u mnie tak szybko nie idzie ;-) pierwszy porod 18h, drugi 26 :dry: dlatego teraz jak anjdluzej w domu!

bosz z tymi glupimi skurczami, ze takie nieregularne, no. siet siet siet, zawsze cos musi byc nie tak ;-)

reklama
Ale nowiny!!!!
Gratki dla Morgaine.

nati
- trzymam kciuki!

aenye - za Ciebie też!

Ja dzis po ciężkiej bolesnej nocy. Już niemal pewna byłam że sie akcja rozkręca, ale nad ranem odpuściło. Czekamy do jutrzejszej wizyty.
AAA i męża mi się udało zmolestować. :D

aenye no i jak tam? co ile te skurcze masz? Mocne?

no a mi nikt nadal nie odpowiedzial co moge zrobic na obiad z piersi z kurczaka... No i przez was zamulam bo nie mam weny :-D

asiunia devolaje, z ananasem i serem, w sezamie, a'la schabowy, albo sałatkę jakąś dobrą. o! też możesz zrobić a'la gyrosa, albo w samej soli, pieprzu i koperku usmarz:-)

aenye do wanny marsz;-) i popędzaj Małego

nati trzymam kciuki!

kto chce mojego M zmobilizować, żeby się poświęcił dla mego dobra;-) jeszcze chodzi obrażony na mnie bo ponoć chrapałam w nocy:confused2::dry::oo:

Wow ale wieści dzisiaj :)

Nati trzymam kciuki

Aenye oby to było to :)

Asiunia zrób piersi zawijane z serem w środku :)

Morgaine wreszcie się doczekałaś kobito :)

My już po wizycie położnej, fajna babka, nie przynudza, nic nie narzuca, pytała tylko jak pielęgnujemy pępek itp stwierdziła, że ok :) doradziła co do diety dla mnie, że nie ma co przesadzać, pooglądała młodego, stwierdziła, że bardzo silny jest jak na takiego malucha, mocno ciągnie główkę i w ogóle :) przyjdzie znowu w czwartek

Zaglądnę później jeszcze ciekawe jakie wieści zastanę :)

cześć Laski!
Allle nowiny od rana! u la la!

dziewuszki kciukasy zaciśniete żeby skurczybyki nie odpuszczały już dziś!!!!

moja noc przespana, ale kość łonowa tak mnie boli że nie mogę chodzić! w pół zgięta od rana jestem! Mama mów żebym się przejechała na IP i żeby sprawdzili rozwarcie, i to że nie mam skurczy nic nie oznacza.. W sumie racja, koleżanka moja w grudniu teraz, w 38tyg pojechała na wizytę a gin do niej: proszę pani, pani ma 7 cm rozwarcia, biegiem na porodówkę!
I tak sie teraz zastanawiam, bo małą czuje baaardzo nisko,jakby kopała mnie po pipie, kość nasuwa niemiłosiernie-że żeby podnieść nogę muszę sobię ręką pomóc, a poza tym mała wygina się co jest strasznie nie miłe bo cały czas na wdechu jestem... nie wiem, czekam chyba

no wlasnie ja zaczelam macierzynski juz 2mies temu a tu jeszcze mlody przedluza...
spojrzalam na nasza liste i zrobilam tych nierozpakowanych tak z ciekawosci ile nas zostalo..napewno kogos przegapilam bo nie wszystkie tam jestesmy ale sporo jeszcze nierozpakowanych ;-)
skorupka
aenye
dranissimo
nati
kozica
meriderka
morgaine
jankesowa
asiunia
wilmek
ania2221
klaudencja
bachucha
laurka22
antonina
acronka
ducha
lilou
anisad
aknovi

mnie tu też ni mo :-D

asiunia
, ja jak bym miała pierś to bym sobie szybko rizotto strzeliła:tak:

dranissimo u nas najpierw tabletka dowcipna a jak nie zadziala to podpinaja oxy :tak:
skorupka
aenye
dranissimo
nati
kozica
meriderka
jankesowa
asiunia
wilmek
ania2221
klaudencja
bachucha
laurka22
antonina
acronka
ducha
lilou
anisad
aknovi
margola
paprotka
pewnie dzis jeszcze wyrzuce aenye i nati :-)
ciekawe co u nati swoja droga

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry