reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Boszzz dziewczyny, jakie pomysly :-D super dzieki. Zaraz sobie na kartce pospisuje bo u mnie piersi sa czesto a pomyslow brak :-D

robie nadziewane serem i morela :-D pychotka :-)

na czym polega wywolanie?
Chyba zalezy od szpitala. U nas na poczatek daja ci tabletki dowcipne co niby na szyjke maja dzialac. Jak to nie pomoze, to masuja i znowu tabletka, potem oxy, a potem cc jakby nic po drodze nie zadzialalo...
O ile dobrze kojaze :-)

reklama
aenye no i jak tam? co ile te skurcze masz? Mocne?

no a mi nikt nadal nie odpowiedzial co moge zrobic na obiad z piersi z kurczaka... No i przez was zamulam bo nie mam weny :-D

Masz pesto i makaron penne lub świderki oraz 1paprykę żółtąlub czerwoną?? - kroisz cycka w kostkę, podsmażasz na rumiano na oliwie z solą i pieprzem, do tego 2 łyzeczki pesto i do tego dodajesz parykę pokrojoną w kostkę lub paski.Paprykę niedługo na patelni trzymasz bo ma byc soczysta i chrupiąca. Podajesz z makaronem. Bardzo szybko się robi.

aenye rodzi!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D ciekawe czy sie odezwie jeszcze przed wyjazdem do szpitala (napisala ze za 30min wychodza do szpitala) :-)
trzymamy kciuki :-)
nasza najwieksza maruda i zakupocholiczka rodzi :-D haha

antonina to samo sobie pomyslalam :-D

a tak wogole to tutaj taka cisza ze mam wrazenie ze maj juz sie zaczol, wysztpie rozpakowane tylko nie ja :-D a przeciez jeszcze polowy kwietnia nie ma a juz wiekszosc rozpakowana :-D

no piszcie cos :-)

NATI URODZILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sms

wstretne jedze jestescie!!! najwieksza maruda! no pieknie!!!

RODZE :-D skurcze co 2-3min, czop odchodzi gesto lekko krwisty. nie ludze sie, ze urodze szybko, ale najpozniej jturo powinnam utulic maluszka :-)

czekam na D, prostowalam wlosy 30min :-D i w ogole. luz jakis. ale boli..

dobra, zbieram sie, trzymajcie kciuki...

laski mam ten octenisept co pisaly laski na rany. Powiedzcie mi czy ja mam sobie to wziasc do szpitala i psikac ta rane po CC czy dopiero w domu? No i jak czesto? Orientuje sie ktoras?

No to trzymamy kciuki za aenye!

Wszystkie mało piszemy, bo już mamy dośc wzajemnego pisania - boli, strzyka, kłuje, ciągnie, sa skurcze, nie ma skurczy, ale się nic nie dzieje..... Na tym etapie, że się tak wyrażę, każda chciałaby być juz na miejscu tych, które urodziły. Ale terminy sa nieubłagane i musimy czekać na swoją kolej.

reklama
aenye wiesz ze Cie kochamy :-D:-D:-D no i jestes niemozliwa z tymi wlosami :tak:;-):-):-D ja bym spiela w gumke i jechane, no ale Pati jak to Pati przed wyjsciem na bóstwo musi sie zrobic:-D:-D

nati gratulacje:-D

skoro srednio nam sie 3ka dzieci na BB rodzi to aenye nie masz wyjscia jak dzis przeć:-D

Do góry