a ja nie chcę dziś bo nie mam nastroju na poród a jutro też, mój brat Jarek ( jakiś zbieg okoliczności czy co ma urodziny a oni w telewizji już dziś zaczęli trąbić o Smoleńsku. Ja nie lubię takich szopek. Rozumiem, że ludzie zginęli ale bardzo blisko tego terminu też buz z jakimiś robotnikami miał wypadek. O nich to juz nikt nie pamięta i kasy tyle ich rodziny w życiu na oczy nie zobaczą.
reklama
U
użytkownik 838
Gość
Ja sie napalilam na ten weekend i nic nie drga nawet... Ide w teren polazic moze cos ruszy...
Nie wiem, jak u Was, bo macie jeszcze czas teoretycznie, ale ja juz sfrustrowana jestem, ciagle narzekam i wyje co chwila...
Ide czym sie zajac, bo zwariuje...
Nie wiem, jak u Was, bo macie jeszcze czas teoretycznie, ale ja juz sfrustrowana jestem, ciagle narzekam i wyje co chwila...
dragonfly.ks
Fanka BB :)
Mój plan, jest taki, aby w ogóle nie włączać telewizora i nie oglądać wspomnień ze smoleńskiej katastrofy. Na spacer za wietrznie, więc może trzeba zacząć ćwiczyć czytanie bajeczek
Ja sie napalilam na ten weekend i nic nie drga nawet... Ide w teren polazic moze cos ruszy...
jezu jak ja doskonale Ciebie rozumiem! a jeszcze łepetynę sobie nabiłam różnymi, strasznymi opowieściami o przenoszonych dzieciaczkach i to już w ogóle mnie dobija:-(
dragonfly właśnie mi przypomniałaś, że miałam sobie 'pozbierać' z internetu jakieś rymowanki, bajki i kołysanki, bo ja nic z takich rzeczy nie znam
Dziewczyny moja historia pokazuje, że nie zawsze te wyczekiwane skurcze są TYMI właściwymi;-)
dragonfly.ks
skorupka, a nie kazał Ci się lekarz zgłosić do szpitala, po 41 tygodniu? Z tymi bajkami i kołysankami dla maluszków, to u mnie też jest nie najlepiej. Też muszę poszukać czegoś, bo inaczej się skończy na "tra la la, la la".
Witajcie!
Doczytałam od wczoraj wszystkie posty, wow,sporo tego.
Petinka to ekspresowa mamuśka. Gratuluję! I jak zgrabnie. Jescze któraś z naszych mam byla taka szybka.
Mitaginko - wrzuć w tabelkę i zrób "ranking" - to w ramach badań statystycznych
Wróciłam z zakupów z mężem, on pojechał jeszcze kilka rzeczy pozałatwiać,a ja już wymiękłam. Jeszcze chodzenie toOK, ale jak mamstac, to mnie wszystko boli, Mała chce dołem wylecieć, nogi się uginają, dramat. A wystałam sie w Kauflandzie, bo nie odpuszczam tych kilku złotych różnicy - inna cena na półce a na paragonie 1, 2zł więcej. Nosz cholerka!
Mnie generalnie termin 10.04 wisi i powiewa, mam już dość tego tematu, od roku nic innego się nie dzieje tylko Smoleńsk, Katyń, katastrofa, bleeee. Szlag mnie trafia, bo teraz cały weekend pod tym wezwaniem. Masakra.
Idę się położyć trochę, w końcu co innego zostaje - czekać i odpoczywac
Doczytałam od wczoraj wszystkie posty, wow,sporo tego.
Petinka to ekspresowa mamuśka. Gratuluję! I jak zgrabnie. Jescze któraś z naszych mam byla taka szybka.
Mitaginko - wrzuć w tabelkę i zrób "ranking" - to w ramach badań statystycznych
Wróciłam z zakupów z mężem, on pojechał jeszcze kilka rzeczy pozałatwiać,a ja już wymiękłam. Jeszcze chodzenie toOK, ale jak mamstac, to mnie wszystko boli, Mała chce dołem wylecieć, nogi się uginają, dramat. A wystałam sie w Kauflandzie, bo nie odpuszczam tych kilku złotych różnicy - inna cena na półce a na paragonie 1, 2zł więcej. Nosz cholerka!
Mnie generalnie termin 10.04 wisi i powiewa, mam już dość tego tematu, od roku nic innego się nie dzieje tylko Smoleńsk, Katyń, katastrofa, bleeee. Szlag mnie trafia, bo teraz cały weekend pod tym wezwaniem. Masakra.
Idę się położyć trochę, w końcu co innego zostaje - czekać i odpoczywac
dragonfly.ks
ooo jaaaaacieeee....
YouTube - kolysanka dla dzieci na dobranoc znalazłam stare kołysanki...
Tylko czy Mateo się nie przestraszy, jak mama mu zacznie śpiewać swoim cudownym wokalem
YouTube - kolysanka dla dzieci na dobranoc znalazłam stare kołysanki...
Tylko czy Mateo się nie przestraszy, jak mama mu zacznie śpiewać swoim cudownym wokalem
..aenye
Mama grudniowa'06
no mnie wlasnie 10.04 kojarzy sie tylko i wylacznie z wk..wiajacym telewizorem, ktory w kolko o tym samym pieprzy. rzygac mi sie chce juz ta katastrofa i nie chce, zeby moje dziecie co rok w dzien urodzin sluchalo w radio czy tv o rocznicy swietej pamieci zmarlych wielkich i zasluzonych. cholera jasna! to ja juz wole 1 listopada, zdecydowanie! mily spacer, rodzinne spotkania i w ogole to dla mnie mily, choc refleksyjny dzien.
no ale do listopada to nie mam zamiaru donosic
ale co ja sie tak stresuje, przeciez ja na pewno nie urodze jutro, nic tego nie zapowiada.
za to zapowiada sie super tydzien ,bo moje dzieci maja obaj angine!!! no szlag, Maks wczoraj wrocil z pkola, temp 37,8, marudzil, ale generalnie zero innych objawow. a Fiol dzis od rana jojczy, ze go gardlo boli. zagladam, a tam ogromne migdaly z bialym nalotem i Maksowi zagladam - to samo. obaj dzis temp 38. a dziwne, bo wygladaja i zahcowuja sie normalnie, nawet jedza cos i pija, i lataja wesolo jak zwykle, czasem ktorys zajojczy, ze gardlo boli.
SZLAGGGGG. bez antybiotyku sie nie obejdzie pewnie... znowu...
no ale do listopada to nie mam zamiaru donosic
ale co ja sie tak stresuje, przeciez ja na pewno nie urodze jutro, nic tego nie zapowiada.
za to zapowiada sie super tydzien ,bo moje dzieci maja obaj angine!!! no szlag, Maks wczoraj wrocil z pkola, temp 37,8, marudzil, ale generalnie zero innych objawow. a Fiol dzis od rana jojczy, ze go gardlo boli. zagladam, a tam ogromne migdaly z bialym nalotem i Maksowi zagladam - to samo. obaj dzis temp 38. a dziwne, bo wygladaja i zahcowuja sie normalnie, nawet jedza cos i pija, i lataja wesolo jak zwykle, czasem ktorys zajojczy, ze gardlo boli.
SZLAGGGGG. bez antybiotyku sie nie obejdzie pewnie... znowu...
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ale jazda!!! sms na nowinkach!!! marma rodzi, wody jej na zajeciach odeszly zaraz do niej napisze!
Podziel się: