reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
marma dałaś czadu!!! dziecię powinno mieć darmową naukę;-)

słuchajcie nie muszę rodzić.:)
obejrzałam 1 odc. 1wszego sezonu usta usta:)
ile tych sezonów już było? idę na drugi:-D

Kurcze wnioskuje ze te co siedza na dupsku i czekaja to cos nie rodza a te co extremalne zycie p[rowadza to patrzcie co sie robi, one wcale nie czekaly no...:tak: czyli co pora sie odpicowac i w miasto :-) iw jakims duzym centrum wody bach :-D ale nie dzisiaj nie, ja 10 nie rodze, tez mam dosc tego gadania w Tv zyganie mnie na to wszystko bierze, tylu ludzi innych w inne dni zginelo- katastrofy i nikt o tym w kolo nie pierdzieli

Dzisiaj meza nie tykam co by 10 nie urodzic :-D

dragonfly ja normalnie sobie śpiewnik robie:-D

aenye chyba gorzej mają ci urodzeni 1 i 11 listopada...

marma czekamy z niecierpliwością na info, że Ty i Maluszek macie się dobrze:-)

a co do 10 kwietnia to szczerze mówiąc dopóki nie pomrą te wszystkie polityczne pijawy to nie będzie to najmilszy dzień, szczególnie na obcowanie z jakimikolwiek mediami

hej,
kolejna mamuśka się rozsypuje super.
mi też się data 10.04 nie podoba za bardzo, ale co zrobić nie mogę już dłużej czekać i jutro rano mamy być w szpitalu!
ciekawe czy urodzę sama czy zrobią mi cc ,ale w każdym bądź razie jutro będzie Maja:-) tak się boję zeby wszystko było ok czy wody nie są zielone itd jak sobie pomyślę że już tyle po terminie a ona tam siedzi dalej naszczęście sie rusza i to mnie trochę uspokaja.
nie wiecie co z Joll chyba już urodziła bo ile by ja tak trzymali w tym szpitalu? może ktoś napisze do niej sms albo do krakowianki bo razem byly w szpitalu to cos powinna wiedzieć.

Ja bym się tam nie przejmowała tym 10 kwietnia. Przecież 10 kwietnia, to nie tylko Smoleńsk. 10 kwietnia 1999 została odsłonięta Ławka Tuwima, a w 1849 roku Hunt wynalazł agrafkę ;D

Qurcze, brzuch mam twardy jak skała...

Ostatnia edycja:
Kurcze wnioskuje ze te co siedza na dupsku i czekaja to cos nie rodza a te co extremalne zycie p[rowadza to patrzcie co sie robi, one wcale nie czekaly no...:tak: czyli co pora sie odpicowac i w miasto :-) iw jakims duzym centrum wody bach :-D ale nie dzisiaj nie, ja 10 nie rodze, tez mam dosc tego gadania w Tv zyganie mnie na to wszystko bierze, tylu ludzi innych w inne dni zginelo- katastrofy i nikt o tym w kolo nie pierdzieli

Dzisiaj meza nie tykam co by 10 nie urodzic :-D
fajnie, że twój chociaż da się tknąć. mój wczoraj mnie zaczepiał i widać, że już ledwo wytrzymuje to się go pytam czy się będziemy bzykać a on biedniy (przestraszony jakiś) nie, tylko zaglądam hahahah

hej,
kolejna mamuśka się rozsypuje super.
mi też się data 10.04 nie podoba za bardzo, ale co zrobić nie mogę już dłużej czekać i jutro rano mamy być w szpitalu!
ciekawe czy urodzę sama czy zrobią mi cc ,ale w każdym bądź razie jutro będzie Maja:-) tak się boję zeby wszystko było ok czy wody nie są zielone itd jak sobie pomyślę że już tyle po terminie a ona tam siedzi dalej naszczęście sie rusza i to mnie trochę uspokaja.
nie wiecie co z Joll chyba już urodziła bo ile by ja tak trzymali w tym szpitalu? może ktoś napisze do niej sms albo do krakowianki bo razem byly w szpitalu to cos powinna wiedzieć.
ale to jest. jedne chcą a nie mogą. Inne chcą poczekac a tu bach.

reklama
o jaaa Marma rodzi... :-) super

a mnie zabijecie...

nie pojechalam na IP... no bo zadzwonilam do niej po tych 2h jak kazala i juz inna tam odebrala. No to ja jej od poczatku nawijam, wziela podala do tel jakas inna polozna i ta polozna stwierdzila ze to nie byly wody skoro teraz juz nic mi nie leci. Jej sie wydaje ze to byl czop.:confused:
ja sie pytam od kiedy czop wyglada jak woda z bialo-przezroczysta malutka (jak złotówka) galaretka?:nerd:
Ona mowi ze u kazdego jest inaczej, ale skoro teraz mam w miare sucho to znaczy ze to nie wody bo gdyby to byly wody to dalej by mi ciekło...:dry:
zapytalam sie czy mam przyjechac na IP, a ona ze nie widzi takiej potrzeby skoro czuje dziecko, nie krwawie i nie mam boli mam czekac....:confused2:

no i teraz jestem taka w rozsypce bo nie wiem czy jej ufać...
mi tam pasuje nie rodzic i poczekac jeszcze, ale jezeli to byly wody to czy nic sie nie stanie jak tam sobie bede czekac na inne objawy?
No wlasnie jakie inne objawy? czy potem beda jakies?

aenye a Tobie jak te wody poszly to duzo ich bylo? i cieklo ci caly czas?:confused:

Do góry