reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

akkm to mnie tez czop odchodzi juz z tydzien- dwa, jezeli tak to opisujesz to mam to samo tylko nie duze ilosci a podbarwiony jeszcze nie byl
lilou aenyeno wlasnie w razie wypadku naglego :-D

Ja jak mnie glowa przestanie bolec to dzis przysiady i przytulanki moze sie ruszy w koncu no w koncy juz mialam taka ogromna nadzieje... Meza juz mam 40km od domu, jutro sie za sprzatanie solidne biore bo ile mozna no:confused:

aenyezdjecie koniecznie zrob chce to widziec...:-D

asiuniaale mnie rozbawilas z tym zamkiem :-D

reklama
asiunia ja nigdy nie mówiłam w razie w i nigdy nie slyszalam jak ktos tak mowi ale forum bb mnie nauczylo:-D

aenye jak sposób z zapałkami podziała to ja też tak robię:-D
trzymam kciuki

Beata witamy z powrotem z maluszkiem:) wracaj i pisz do nas:)

aleksandra ja też lefax stosowałam, specjalnie z austrii sprowadzałam bo w pl nie ma i wszystkim znajomym i nieznajomym sprowadziłam bo nic innego na kolki nie działa :-D

laski ja się tak zastanawiam, wy szalejecie po sklepach, zamkach, czopy wam odchodzą, wody się sączą i nie rodzicie. to ja, co mi się sprzątać nie chce, skakać nie mam gdzie i też mi się nie chce, do CH nawet mi się nie chce a jestem po wypłacie!!! to ja nawet w maju nie urodzę!!!! masakra :angry:

jak M. przyjedzie to skoczymy chyba po staniki do karmienia...
nie bede czekała z zakupem po porodzie, bo moze nie byc na to czasu, a w czyms chodzic trzeba, nie? ;)

Witam się pięknie!
Gratuluję naszym nowym mamuśkom - cocosovej i krakowiance! Cudne chłopaki im się urodziły.

W nocy męczyły mnie bóle @, które po no-spie pozwoliły spać. W ciągu dnia cisza. Jakies tam pojedyncze twardnienia i zgaga.
Dzisiaj mamy "dzień otwarty" w domu, ciągle ktos przychodzi, wychodzi, rany, męczące to strasznie i ciągłe pytania: ty jeszcze nie urodziłaś? No nie. Młoda jakoś się nie kwapi, a ja jej specjalnie nie poganiam. Chyba jej tam dobrze. Do terminu jeszcze 13 dni,więc bez paniki.
Co do łożyska ja w 32tc miałam wciąż I stopień, od tamtej pory nie robiłam usg,więc nie wiem jakie postępy ono czyni.

morgaine sama nie zostaniesz bo jeszcze ja :tak: u mnie tez nic.... mialam plany dzis okna myc ale nie dosc ze glowa boli to taki wiatr u nas ze by mnie wywialo

acronka nawet mi nie mow wczoraj bylam w czterech sklepach i kazdy ze jeszcze nie urodzilam i jaki wielki brzuch mam no jak mam to dziecko wygnac czy jak?? a to takie dobijajce juz bym chciala urodzic....
mitaginko moj juz bym mi na zakupy nie poszedl jedynie spozywcze a tak to zapomnij to meza masz normalnie poslusznego

Halllo jakies skurcze?? rodzi ktoras czy cisza z nowu i na niedziele sie posypie

jankesowa ja jeszcze mam siłę i się z tego śmieję, ale jeszcze chwila i zacznę być niemiła. W rodzinie mojego męża to im nie w smak, bo myśleli że będą mogli "świąteczne wycieczki" do nas uskuteczniać, a mysmy już dawno mówili, że nie ma takiej opcji, bo będzie karencja jak się Anielka urodzi a teraz tym bardziej im bliżej świąt tym większe "nici" z tych "pomysłów".Więc ja się nawet cieszę.

witam :-)
doczytalam co naskrobalyscie...bylismy na zakupach kupilismy mlodemu buty i prezent od brata..
troche bolu brzucha w trakcie jazdy a poza tym to tylko glowa mnie boli i to by bylo na tyle jesli chodzi o rodzenie :wściekła/y:
jeszcze sobie pewnie bede marudzic ale generalnie nastawiam sie na przenoszenie trudno na uparte dzieci nic nie poradzisz :-D
super wiesci od krakowianki ciekawe co u joll...aknovi wspolczuje juz by mogla urodzic skoro jest w tym szpitalu

reklama
tak klaudencja mi odchodzi od tygodnia ponad, teraz już nie jest zabarwiony ,ale jest jego bardzo dużo ta jakbym przepraszam za okreslenie "nasmarkała" sobie na wkładkę.
wiecie co mi takie smarki to od 2-3 tyg sie pojawiaja i doslownie wygladaja jak smarki i to nie jest czop. Tyle ze u mnie one maja kolor przezroczysty lub lekko bialy. i ciagna sie i ciagna. To jest chyba taka wydzielina na koncowce, ale nie czop.

no nie mowcie ze wy byscie sobie nie poskakaly :-D boszzz ale mnie plecy lupia i skurcze lapią.... Asiu nie teraz, nie teraz, jeszcze zakupy pamietaj, kwiatki, posadzic, ogrodek, sprzatanie, a nie rodzenie! Ałłłć :-)
oby przeszly...

Do góry