reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

morgaine tez mi to nie pasi, zeby rodzic przed Toba, ale to chyba musiałabym łykac tego fenka i lezec w dalszym ciagu...
ech...
ale chociaz do srody musze wytrzymac, bo nie mam jeszcze wyników tego nieszczesnego GBS...

reklama
asiunia oddaj to rozwarcie i gotowosc do porodu jak nie chcesz co?? ;-)
a prosze bierz! :-D

ludzie jak mnie dzisiaj boli tam i czuje jak sie mlody wpycha ta glowa, bo az mi piczka puchnie... tyle ze ja nie chce rodzic jeszcze no! W sobote jade po kwiatki i jeszcze musze je ladnie posadzic w ogrodku i wogole wysprzatac chacjende po swojemu :-)
wcale a wcale sie z tego powodu nie ciesze...

a tak wogole to widze ze dzis niezly dzionek tutaj byl :-D pelen akcji :-)

joll krakowianka 3mam kciuki kobietki!

a ja mam pytanie, czy jak jest rozwarcie to znaczy ze czop juz musial wyleciec co? czy da sie miec rozwarcie i czop na miejscu?

zalezy, jak duze jest to rozwarcie...jak tak na 1,5 cm to czop moze jeszcze siedziec (przynajmniej ja tak mam...no bo raczej nie wypadł, bo wiedziałabym o tym), jak wieksze to pewnie wypada...

a co to takiego?

morgaine ale ja moge w srode dopiero wieczorem (o 17:15) wizyta u gina, a Ty po nocach nie chcesz :p

z Nikosiem o 18.20 bylam na porodówce i o 18.50 sie urodzil, wiec do 22 spokojnie moge rodzic;-) poczekam na Ciebie

edit: i tak się zakładam że pójdzie Ci szybciej niż mnie... czuję że jak Cię weźmie, to 2 godzinki i Martyncia z Tobą;-)

reklama
asiunia nie wiem jak to jest później ale ja mam 3cmrozwarcia i czop nie wypadł....chyba może zostać i wypaść z wodami odchodzącymi z tego co mówił gin :)

Do góry