reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Wy tu o plackach a ja to zaraz chyba pekne....

Przeraza mnie fakt przeterminowania... od dzis zaczynam AKCJE "WYPEDZIC DZIDZIOLA" nie ma czekania a brzuch to mi chyba zaraz peknie normalnie jak on ma 3800 to jestem zakonnic na bank ma wiecej... kolejne rozstepy mi wylaza
mitaginko czyli ja bede wiecznie w ciazy bo nic a nic sie nie dzieje.....:confused:

reklama
witajcie dziewczyny, przepraszam że tak z doskoku, ale nie mam tu swojego laptopa.
Za chwilę spróbuję was podczytac, co nowego.

U mnie dobrze, masaże szyjki dają efekty - robi sie miękka i zwiększa się rozwarcie. Potem mnie lekkie skurcze łapią więc jest dobrze :)
Jak tak dalej pójdzie to poród sam sie rozpocznie, a jak nie to i tak w czwartek działamy :tak::-)

mitaginko mam takie marzenia ale cos mi sie wydaje ze moje dziecie uparte :tak:

ewa & kubus oo no prosze to super ze u ciebie postepy sa jest czego zazdroscic no:-D

W dodatku maly sie tak prezy ze ani siedziec ani stac nic... chyba wisiec do gory nogami... i rodzina wydzwaniajaca czemu nie rodze... ale pytanie?? sama bym chciala wiedziec...

aaa bylam w pepco i sliczne ubranka maja.... body po 6.99 czapeczki za 1.99 i rozne inne super komplety po 30zl takie slodkie ale mnostwo na dziewczynki.... na chlopcow mniej

Ostatnia edycja:
ja tez jestem juz z leksza zrozpaczona, porodu nic nie zapowiada, nic doslownie, a ja juz nawet chodzic nie moge normalnieeeeee nosz fak.
strasznie chcialabym juz urodzic, no ale coz, maz jutro do tych pieprzonych chojnic musi jechac - jak tylko wroci to zaraz bede dzialac! po prostu musze urodzic teraz, najpozniej w niedziele rano!!! jak nie urodze do niedzieli to zaczne przeklinac, na czym swiat stoi.

zapomnialam, bylismy na placu zabaw i bylo fajnie :-) ;-) Maksio wycalowany i wytulony, na szczescie nie urodzilam, zanim tego nie zrobilam :-D

mam mase sprzatania, bo cholerrrra myslalam, ze ten fachowiec zaraz zacznie sciane rozwalac i wszystko powynosilam z salonu. musze pownosic, a przy tym poodkurzac itp. no to sobie sama fundnelam sprzatanie.. a ledwo chodze..

mitaginko zostawaja tylko te zrozpaczone , ktore siedza i szperaja czym by tu porod wywolac
aneye ani mi nie mow brzuch mi sie twardy robi co 5minut i nic po zatym.... juz mnie normalnie bierze , ale co tam planuje dzis w nocy dostac skurcze i jechac rodzic jeszcze nie wiem jak ale planuje najpozniej w czwartek... juz nawet tego fryzjera odpuszcze sobie hah o bolacej nodze to ja nie wspominam ani bo lewa to jest tragedia dzis jak w poczekalni szybko wstalam to usiadlam spowrotem

reklama
Do góry