...Mitaginko, chyba nie Doczytałaś... ta metoda powoduje właśnie wydzielanie endogennej oksytocyny
joll, masz oczywiscie racje, nie doczytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...Mitaginko, chyba nie Doczytałaś... ta metoda powoduje właśnie wydzielanie endogennej oksytocyny
...no właśnie nie wiem, co się dzieje, ja też uwielbiam banany, ale okropnie mnie dzisiaj mdli...bleee...w ogóle paskudnie się czuję
Czy któraś z was wie może ile po cesarce można zacząć jeździć konno?
marma zalezy, o jakim koniu myslisz
jakie mi mysli do glowy przychodza, o rany, o rany!
mitaginko, a wez, probowalam 10min wpisac te smsy, a to maz cos gada do mnie, a to dzieci, a to pic, a to siku, a co to za dinozaur (nowe koszulki z dino i sie pytali, jakie konkretnie - bo maja album i znaja niektore nazwy juz ;-) ) a to, a tamto i nie moglam spokojnie usiasc i napisac ;-)
a co do pipki to ja juz ja drugi dzien ja lecze, na zmiane clotrimazol i pimafucort, jeszcze sobie dzis globulki z clotrimazolem zapodam. jak sie posmaruje to jakis czas nie swedzi ;-)
akkm, ja tez nie chce rodzic 10!!! ale cos czuje, ze to tak wyjdzie :-( a moj maz 11.04 jedzie obowiazkowo do krakowa na targi (pomylilo mi sie z ta lodzia, pisalam wczesniej, ze do lodzi, a to dalej jeszcze!!!). nie, no jakbym miala rodzic 11 to chyba by nie pojechal.. nie wiem.. ale strasznie chce z nim rodzic, tak nam dobrze ostatnio razem, ze nie znioslabym, jakby go nie bylo.
nie, no masakra z tym rodzeniem, no.. oby sie jutro nie zaczelo, a przynajmniej nie dzis w nocy, maz musi do chojnic na rozprawe jechac. cholera jasna mac.