reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
...no właśnie nie wiem, co się dzieje, ja też uwielbiam banany, ale okropnie mnie dzisiaj mdli...bleee...w ogóle paskudnie się czuję

to moze coś sie dziać zaczyna czasem zaczyna sie od mdłości, może u ciebie tak właśnie będzie, nie chciałabym sie wpychać w kolejkę, więc dobrze by było gdybyś sie pospieszyła;-) bo u mnie cały czas skurcze i jeszcze takie drobinki krwi w wydzielinie, lekar mi wczoraj mówił, że mogą sie pojawić jak sie szyjka bedzie rozciagała... więc nie wiem jak długo wytrzymam

marma :-D zalezy, o jakim koniu myslisz :-D :-D :-D

jakie mi mysli do glowy przychodza, o rany, o rany!

mitaginko
, a wez, probowalam 10min wpisac te smsy, a to maz cos gada do mnie, a to dzieci, a to pic, a to siku, a co to za dinozaur (nowe koszulki z dino i sie pytali, jakie konkretnie - bo maja album i znaja niektore nazwy juz ;-) ) a to, a tamto i nie moglam spokojnie usiasc i napisac ;-)

a co do pipki to ja juz ja drugi dzien ja lecze, na zmiane clotrimazol i pimafucort, jeszcze sobie dzis globulki z clotrimazolem zapodam. jak sie posmaruje to jakis czas nie swedzi ;-)

akkm
, ja tez nie chce rodzic 10!!! ale cos czuje, ze to tak wyjdzie :-( a moj maz 11.04 jedzie obowiazkowo do krakowa na targi (pomylilo mi sie z ta lodzia, pisalam wczesniej, ze do lodzi, a to dalej jeszcze!!!). nie, no jakbym miala rodzic 11 to chyba by nie pojechal.. nie wiem.. ale strasznie chce z nim rodzic, tak nam dobrze ostatnio razem, ze nie znioslabym, jakby go nie bylo.

nie, no masakra z tym rodzeniem, no.. oby sie jutro nie zaczelo, a przynajmniej nie dzis w nocy, maz musi do chojnic na rozprawe jechac. cholera jasna mac.

super wiesci od Joli ale duza mala :szok:
ja tez sie boje ze mloody bedzie duzy ale pocieszam ze kwietniowe duze maluchy szybko sie rodza ;-)
nocka nawet przespana raz siku tylko brzuch sie stawial ale praktycznie niebolesnie zreszta mlody tam tyle miejsca zajmuje ze nawet nie ma co sie stawiac bo i tak caly czas brzuchol twardy :-)
dzis nastepny egzamin wiec pewnie bede robic testy na kompie i zagladac do was co chwile :tak:
joll baby zycze zeby sie dzis cos ruszylo :tak:
marma ja nie wiem ale to pewnie zalezy jak szybko Ci sie wszystko wygoi
aenye wydaje mi sie ze nasze dzieciaki czuja ze cos sie zmieni w ich zyciu dlatego takie niegrzeczne teraz a i my pewnie mamy mniej cierpliwosci...moj mlody przyszedl dzis rano przytulil sie i mowi "kocham Cie bardzo" slodkie to

Joll - trzymam kciuki za akcję zakończoną wreszcie sukcesem :-)
A czy ktoś wie, co się dzieje u Cocosovej? jakoś zamilkła, a przecież działo się co nieco.

Ja też juz mam dość. Rano obwieściliśmy małemu "nakaz eksmisji" ;-) z nieprzekraczalnym miesięcznym terminem, z lokalem zastępczym czekającym już od pewnego czasu znacznie pojemniejszym niż dotychczasowy ;)
Zobaczymy czy skutecznie ;-)

marma :-D zalezy, o jakim koniu myslisz :-D :-D :-D

jakie mi mysli do glowy przychodza, o rany, o rany!

mitaginko
, a wez, probowalam 10min wpisac te smsy, a to maz cos gada do mnie, a to dzieci, a to pic, a to siku, a co to za dinozaur (nowe koszulki z dino i sie pytali, jakie konkretnie - bo maja album i znaja niektore nazwy juz ;-) ) a to, a tamto i nie moglam spokojnie usiasc i napisac ;-)

a co do pipki to ja juz ja drugi dzien ja lecze, na zmiane clotrimazol i pimafucort, jeszcze sobie dzis globulki z clotrimazolem zapodam. jak sie posmaruje to jakis czas nie swedzi ;-)

akkm
, ja tez nie chce rodzic 10!!! ale cos czuje, ze to tak wyjdzie :-( a moj maz 11.04 jedzie obowiazkowo do krakowa na targi (pomylilo mi sie z ta lodzia, pisalam wczesniej, ze do lodzi, a to dalej jeszcze!!!). nie, no jakbym miala rodzic 11 to chyba by nie pojechal.. nie wiem.. ale strasznie chce z nim rodzic, tak nam dobrze ostatnio razem, ze nie znioslabym, jakby go nie bylo.

nie, no masakra z tym rodzeniem, no.. oby sie jutro nie zaczelo, a przynajmniej nie dzis w nocy, maz musi do chojnic na rozprawe jechac. cholera jasna mac.

A co to za targi będą w Krakowie??

reklama
jakas wazna firma, z ktora wspolpracujemy, tzn zabawki. ale to wlasnie jest tak, ze te targi sa zwykle z duza impreza, hotel itp, i tam pal licho hotel i atrakcje, ale przede wszystkim bardzo duze promocje wazne tylko w czasie tych dwoch-trzech dni. nieraz nawet 30-40% taniej te zabawki niz pozniej w katalogu do zamowienia. i jak skladasz zamowienie na tych targach to bardzo duza oszczednosc jest.

Do góry