Asiunia a miałaś rozwarcie jak Ci robili ten masaż szyjki, bo podobno boli jak rozwarcia jeszcze nie ma
Nie wiem czy mialam czy nie. Podejzewam ze nie. ALe bolalo w piździu;-)
asiunia czy ja moge miec do Ciebie prosbe? czy Ty mozesz mi znalezc gdzies w jakims internetowym sklepie ten nieszczesny olej rycynowy? bo albo ja jestem niewidoma albo sa tylko takie do celow kosmetycznych albo akurat wyszly
tej młoda a Ty znasz taka strone jak ebay?
tam jest tego od ciula kobieto
:-)
aenye - nie martw się... ja w prawdzie dzieci nie mam, więc nic mi do radzenia... ale mam babcię, która ma alcheimera, mieszka z nami...(...)
sorrki nie mam nic zlego na mysli, ale jak przeczytalam to zdanie to myslalam ze pekne ze smiechu
niegrzeczny 2-3 latek to to samo co babcia z alcheimerem
i mam wizje jak stoja obok siebie i niezle sie dogaduja
jezuuuu ale mnie wali
Czy któraś z was wie może ile po cesarce można zacząć jeździć konno?
a co Ty masz miec CC?
Ja wiem ze w 6tyg po CC mozna dopiero delikatnie zaczac cwiczyc.
U mnie noc bylaby przespana gdyby nie fakt ze bobo mi sie nei ruszal i swirowalam... No i do tego Dżoana dostala skurczybykow w nocy i masakra byla.
Rano wstalam i nadal nie czulam mlodego.Zadzwonilam do mamy ze ma byc w pogotowiu (a P oczywiscie zabral fotelik dla mlodego, a mowilam mu ze na koniec ma juz go zostawiac w domu w razie czego bo wiadomo ze mama szybciej do mnie dojedzie a nie zostawie mlodego samemu w domu) no i leze i licze te ruchy....
Cholibka doliczylam sie tam 7ruchow takich od niechcenia i teraz jest czkawka. Niby czkawka jako ruch sie nie liczy, ale z drugiej strony jak czuje czkawke to znaczy ze z nim wszystko ok?
Juz od wczoraj przestal byc aktywny, ale sobie tlumaczylam ze ma zly dzien albo cos. Ale w nocy przez cale 9h poczulam moze z 2ruchy i nawet spanie z przycisnietym brzuchem mu nie przeszkadzalo...
jeju swiruje czy co?
Mama dzwoni co chwile czy jedziemy na IP czy nie... Wg niej powinni juz mnie pociac a nie czekac do 14go
no coz ona lekarzem nie jest wiec...
aenye ja tez chcialam cie pocieszyc bo jak dre sie na Josha albo nim szturcham to chyba gorzej niz ty.... musisz przeprosic, przyznac do bledu, ale tez wytlumaczyc dlaczego Cie ponioslo... Moim zdaniem dawanie mu nagrody za to ze ty sie zle zachowalas to tak jakby pokazanie mu ze on byl wporzadku - a nie byl, bo nie sluchal! A przeciez slucha sie mamy - tego wymagamy. Mysle ze na przytuleniu i wytlumaczeniu powinnas zakonczyc, bo potem oni z Ciebie wariatke zrobia. Beda sie zle zachowywac a ciebie za kazdym razem jak poniesie bedziesz nagrody dwac czy na plac zabaw zabierac?
Jestesmy tylko ludzmi i tego powinnismy dzieci uczyc...