reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Mitaginko powiedz jeszcze ze prócz daima była polewa karmelowa i chyba zjem lapka, tak mi slinka cieknie...
Martynka ładnie rosnie :) dobra jestes z tym fryzjerem hehehe

reklama
oooo i problem w co się ubrać w święta z głowy :tak:, ja ją biorę!!!!!!! Tylko czy nie za odważna jak na kościołowe święto?!
kochana bedziesz musiala sie bić z jankesowa :-D
no i opis wyraznie mowi ze to dla odwaznych pań wiec nie wiem... Zalezy czy lubisz szokować :-D

mitaginka gratuluje udanej wizyty :-) a Twoj gin napewno bedzie Cie jeszcze dlugoo wspominal :-D

no tak co jak co ale spodziewałam sie że Mitaginka będzie swojego gina uświadamiać kiedy sie powinno leki odstawić : wiadomo PO FRYZJERZE:-):-D

a tak poważnie to chyba fajne wieści...

edit: a ja powiedziałam mojemu M ze jak nie dotrwam do jutra to jak pojedziemy na porodówke to po drodze do Subway'a skoczymy albo kfc:-D zobaczymy na co bede miala ochote hihi

Zaraz sobie tę kieckę zamówię bossska:-D

a czemu miałyśmy się zamienić?? Ty rodzisz 2 dni po mnie :tak:
no tak, tylko czemu mam juz skurcze??!
mitaginka gratki:) Twoj gin na bank bedzie tesknil:)

baby - gratulacje, 2cm +1 to super wynik, oj przyspieszasz :) Ale o to własnie chodzi prawda?;-) Trzymam kciuki.

szukam torebki i gdyby nie skurcz to bym padla ze smiechu
niebieskie kwiaty +gratis torebka (1536593463) - Aukcje internetowe Allegro

btw baby a to sie bez mojej zgody zamienilysmy terminami??!! teraz mialam taki mocniejszy!! siet jak sie to nie rozkreci to ja zwariuje!! jaja sobie ze mnie te skurcze robią!! :angry:
Morgaine, ty to cacuszka znajdujesz! WOW!

mitaginka - gratuluję udanej wizyty! A Gienek na pewno prędko Cię nie zapomni. Kto wie, może nastepnym pacjentkom będzie radził - "tylko fenka odstawia pani po fryzjerze!":-D:-D:-D

antonina, no ja z Wami próbuję dotrwać co najmniej do połowy kwietnia. Tylko mnie cholerniki zaczynają napadać, ałć, już nie wiem czy to tylko ból z pachwiny czy krzyża też...:confused:

o nie takiej sztuki z przed nosa to ja sobie zwinac nie dam...:-D tylko nie wiem czy mi odwagi starczy no ;-)
acronka mnie tez gdzies tam cos w pachwinie uwiera ale ja sie trzymam jutro chce wizyte jeszcze a nie... no i fryzjer w srode bo zas kiedy :happy2:

jankesowa - żeby to tylko uwierało, ale to cholernie boli - Młoda główkuje i mi sie wszystko rozchodzi, a dodatkowy ucisk na nerwy jakieś powoduje taki prąd w tyłku i nodze.

Ja jutro idę do labu zrobić sobie mocz i morfologie. Może zajde do ginki to się dopytam jeszcze o te bóle, o ile wielu pacjentek nie bedzie miała.

reklama
Petinka - ja tez mam następną wizytę 13-go.

MamusiaDorusia
- super że już w domu jesteście, buziaki dla Was.

Ewa
- fajna ta Twoja połozna. Już tylko bliżej niż dalej :-)

Do góry