reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

baby, mitaginka, petinka i pozostałym dziewczętom wizytowym gratuluję udanych wizyt:tak: co po niektóre to zapewnie ostatni raz były (baby:-))

jankesowa moje kostki też zaczynają zanikać grrrrrrrrrrr ale jak uda Ci się tę perełeczkę niebieską w kwiatuszki chwycić na allegro to co nieco uda się zamaskować (może na wszelki wypadek snajpera ustaw:-D)

A ja zła jestem, bo jutro wizyta u gin - pessara mi będzie ściągać i nastawiłam się, że będę od razu rodzić a tu mężula postanowił dzisiaj wymieniać klocki hamulcowe w samochodzie, no i oczywiście coś tam musiało się urwać co nie miało się urwać i samochód NIEEEE DZIAŁAAAA!!! chole.wcia:angry: dobrze, że tata jutro będzie w domciu tak więc spokojnie do lekarza zajadę ale i tak wkurza mnie zawsze tak jest, ze w nie odpowiednim momencie wszystko zaczyna się pieprzyć!!!

reklama
madziarkas nie bój nic, ściągną Ci pessar i jeszcze 2 tygodnie w dwupaku pochodzisz:-D

ja chyba też jeszcze ze 2 tyg...bo co się zacznie, to się skończy...

a tak chciałam spytać, nikt się nie rozpakował wczoraj i dzisiaj?? czy mnie coś ominęło? jakoś kiepsko nam idzie...

mitaginka, dzięki za pocieszenie... a czy to prawda, że jak już jest 3 stopień to dziecko niewiele urośnie ?

o tym to nie słyszałam...co zreszta oznacza, ze niewiele urosnie?
w tym 31tc mala miała około 2 kg, a teraz ma prawie 2,9 kg, wiec rosnie :) ja mysle, ze wiekszosc z nas ma juz ten III st, tak to jest przed porodem ;)

madziarkas to niech ginka sciagnie Ci pessar i połozy od razu na oddziale, zebys nie musiała sie martwic o dojazd ;)

Widzę że coraz więcej rozpakowanych kwietniowych mam. Ja nadal w dwupaku. Wizyta u gina w środę, mam cichą nadzieję że już jest jakieś rozwarcie, bo skurcze i twardnienia męczą mnie od 6 tygodni. Jak na razie szyjka była już skrócona, ale zamknięta.
Pozdrawiam

Morgaine niestety drugi dzień cisza, czyżby przed burzą ??;-)

Madziarkas pewnie przenosisz po tym pessarze

EDIT:
Asiunia dobre heheheh:-D

Ostatnia edycja:
ta na bank przed burzą. ciekawe ile potrwa ta cisza?:-D
u mnie była cisza, dzisiaj zapowiadało się na burzę, no ale skończyło się deszczem na zewnątrz:-) a dziecię jak siedziało, tak siedzi.
no nic, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jednak doczekam do wypłaty i kupię sobie torebkę:-D tylko mam nadzieję ze nikt mi nie sprzątnie sprzed nosa boskiej sukienki w kwiaty!! bo ja odważna jestem!! :-D

edit: koleżankę smurfetkę skurcze męczą 6 tygodni, mnie dopiero 9 dni. czy to znaczy że jeszcze 4.5 tyg. mi zostało???:szok:

reklama
Do góry