reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

kozica było to mało przyjemne, zwłaszcza z początku, mówiła że te pierwsze palce bolą, potem już nie, ogólnie da się wytrzymać spokojnie, w ogóle jak sobie pomyślę, że potem będzie lżej, trzeba myśleć pozytywnie :)

zdrzemnęłam się chwilę, bo spałam dziś tylko 3 godziny, o 3.00 sie obudziłam ze stresu, i już nie zasnęłam... panie wiedzą o czym ja mówię? :cool2:

reklama
Witajcie kochane!!!!

JEJKU,ALE SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁAM!!!!!!!!!! NIE MA TO JAK WRÓCIĆ DO DOMKU! PÓKI CO JEST OK.,KAROLEK JE I ŚPI...NO I MARYSIA ZACHWYCONA BRACISZKIEM.BĘDĘ WAS PODCZYTYWAĆ:-)

morgaine-dzięki,Ty wiesz za co!!!

edit: muszę suwaczek zmienić.....;-)

WITAJ:-) buziak dla Karola:-*

do poludnia sie opalalam, jestem juz brazowa:) ale tak mnie to slonce zeslabilo ze sie polozylam o 14, a o 15 mialam starszaka odebrac z pkola, no tyle ze o 15 to m mnie obudzil...sam po niego pojechal...

niby jakies skurcze sie pojawiaja, ale znowu przejda i lipa bedzie...m juz mnie denerwuje z tym ze mam rodzicl!!!\\

baby, jola wasz czas juz blisko. jutro czekam na smsa ze sie dzieciatka narodzily:)

baby, jola24 - no to co, kiedy zdjęcia dzidków:-)? czekamy z niecierpliwością, ale jola ma pierwszeństwo;-)no kolejnosć obowiązuje....

ewa - fajnie że jesteś tak pozytywnie nastawiona,pamiętaj: każdy cm rozszerzonej szyjki przybliża Cię do maleństwa:-)

antonina kto to widzial teraz avatarek zmieniac...kompletnie nie wiem kto pisze:-D

zapomnialam co to chcialam napisac...
krzyzowy mialam, jeden:-( ledwo sie czlowiek nastawi ze nie rodzi, to go dzidzik zaczyna straszyc..nie no ja juz nic nie kumam. rozchodzilam go i przeszlo!

wrocilam w dwupaku i nadal ani widu, ani slychu porodu :angry: a mi nogi zaraz z d.. wyleza, normalnie nalazilam sie jak nie wiem co, nawet troszke podzwigalam i nic! tylko zmeczona jestem jak kon po westernie!

ale nie - spotkalam ciocie jedna z tych przepowaiadaczek i przepowiedziala mi, ze dzis, a najdalej jutro urodze :cool2: i ze mam zmieniona buzie, inaczej wygladam i bardzo nisko brzuch! no i juz. to rodze jutro ;-)

pozniej doczytam, co u was, na razie musze rozpakowac zakupy i nacieszyc sie mlodzieza :-)

odchodzi mi cos podbarwione krwia....a myslalam ze cop juz mi odszedl:nerd: Co? mam czekac? W karcie mam napisane ze jak tylko jakas krew sie poawi mam jechac do szpitala ale przeciez to bez sensu nie?:zawstydzona/y: oszaleje chyba
a ile tej krwi Ci poszlo?

mnie dzis caly dzien szyjka kluje, ale skurczy brak :-)

ja dzis mam faze na "one born every minute". Ogladalam o lasce co trojaczki urodzila w 30tc i o jedej tak grubej ze nic nie widzieli, ani szyjki sprawdzic nie mogli i musiala na specjalnym lozku na sali operacyjnej rodzic:szok:

reklama
Do góry