reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Kostki mi spuchly ze jak zaloze balerinki to wygladam jak choler**** nieszczesliwa tragedia normalnie... do tego dzis nic takiego nie zjadlam a jakies mega wzdecia mam sama nie wiem po czym ogolnie to jestem juz wykonczona z lekka... i chyba jutro bede blagac ginka zeby cos przyspieszyl bo ledwo ciagne....

acronka moje dziecie bardzo rzadko napiera czyli pewnie do konca kwietnia bede sie bujac bo mu sie nie spieszy.... a nogi mi tak dzis cierpna ze ja normalnie dziekuje...
Musialam troche po narzekac bo juz nie mam komu...:confused:

reklama
Mitaginka to wagowo podobnie nasze dzieciaczki. Staś trochę mniejszy. To może się nie będę już zamartwiać.. Posiew też miałam robiony, drugi raz.

jankesowa - narzekaj sobie ile chcesz! Przecież my tu po kolei wyrzucamy z siebie nasz bolączki! Od tego nas tu masz!
A to, że masz inne bóle nie znaczy że sie będziesz bujac do końca miesiąca! róznie byc może!
Poleż sobie z nogami do góry!

Witam po wizycie :)
Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Rozwarcie na 1 palec, ale to chyba nic nie oznacza takiego, bo lekarz mi nie przewidział, jak wróżka, kiedy urodzę.
Czy powinnam się martwić wagą ? Córcia waży 3200 g , a to już zaczyna się 39 tydzień. Ile Wasze dzieci ważyły w tym terminie ?

Witam po wizycie :)
Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Rozwarcie na 1 palec, ale to chyba nic nie oznacza takiego, bo lekarz mi nie przewidział, jak wróżka, kiedy urodzę.
Czy powinnam się martwić wagą ? Córcia waży 3200 g , a to już zaczyna się 39 tydzień. Ile Wasze dzieci ważyły w tym terminie ?

moje po urodzeniu 3000 g wiec chyba nie masz sie co martwic:-)

Dzięki Morgaine :-) Chociaż w głębi duszy mam nadzieję, że za duże nie będzie tym razem. Córka miała 4200 to może drugie będzie malutkie ....

a ja cos czuje ze moje tez bedzie duze. Jak tak sobie macam jego pupke to przylozylam pampersa do niej to jest juz akurat ta 1. Ja wiem ze to jeszcze wody sa dookola i moja skora ale ja mam ciuszki na 62 i newborna... boszzz niech juz mi go wyciagna bo chce wykorzystac kazdy rozmiar :-D

Acha, zapomniałam zapytać... lekarz mi powiedzial, że łożysko jest III stopnia dojrzałości ? Czy powinnam się martwić ? On nic nie powiedział, stwierdził ze wszystko jest ok, ilość wód ok, przepływy ok. Jednak czytam, ze niektorzy przy III stopniu chodzą co chwilę na ktg.... :-(

anisad ja też juz od jakiegoś czasu mam III st dojrzałości lożyska, jak przepływy są ok, to nie ma się co martwić, ja mam III st od 31 tc jak nie wczesniej (wtedy w szpitalu się dowiedziałam)

reklama
Do góry