ja sie wykapalam i cudnie sie zrelaksowalam :-) jakby bylo fajnie, gdybym dzis/jutro urodzila, nie musialabym juz myc i prostowac wlosow przed szpitalem w bolach
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
to tak w kwestii ekonomicznej: MLODY, WYLAZ!!!!!!!!!!!!!!!
niedlugo do ikei jade, rodzina na mnie psy wiesza, ze jade sama, no a kto ma ze mna jechac? nikt nie moze dzis akurat, ja sie uparlam i jade. znajac moje szczescie i tak nie urodze dzis, co za roznica! troche sie tylko obawiam spojrzen ludzi, jak bede utykac ;-) trudno, co chwile mnie bedzie ktos zaczepiac, czy wszystko w porzadku ;-) hehehehe
ale musze pojechac, bo kasa z rolet wplywa na moja karte, nikt nie moze tego za mnie zwrocic :-( buuuu, w sumie to nie chcialoby mi sie tak daleko jechac. no ale mus to mus.
oooo dire straits leca, kocham - brothers in arms, matko, to jedna z najpiekniejszych piosenek ever!
morgaine, dolaczam do akcji!! ale nie wierze, ze to cos da :-( niestety... ja mam juz obczajona jedna szkole, troche daleko, ale mam w planach z czasem przeprowadzic sie blizej, no coz.. nie chce, zeby dzieci w rumi chodzily do szkoly, ja na bank bede chciala sie stad eksmitowac za jakis czas..
dobra, ide sie balsamowac i suszyc ;-)