reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

baby a jak odstawiałas fenoterol, to myslałas pewnie, ze szybko sie ruszy... zwlaszcza, ze pamietam, jak pisałas, ze odstawiłas, zaczeły Ci sie skurcze i gin kazał Ci jeszcze kilka dni pobrac...

Miałam odstawic po tym dniu i lekarz powiedział, że skoro są skurcze to żeby jeszcze nie odstawiać... a mogłam jednak odstawić, może by szybciej poszło:tak:

reklama
ja tez dzisiaj jade do gina (choc nie planowo), zrobic ten GBS
ja wiem, ze najlepsze sa pacjentki, które nie dopytuja i nie dociekaja, ale ja do takich nie naleze ;-)i mimo ze on nie uwaza, zeby była koniecznosc zrobienia tego badania, to ja uwazam inaczej

baby witam w klubie Wiecznych ciężarówek! prysznic i przysiady nie działają na mnie :-(

ja też mam dziś wizytę u gina ale bardzo późno bo o 19 dopiero ktg a potem do gina i ma niby podjąć decyzje co ze mną robić wiec nie wiem czy mnie zostawi w szpitalu czy każe dalej chodzić, cz np jutro rano się wstawić. podoba mi się dzisiejsza data liczyłam na to ze w nocy pojadę po wczorajszym maratonie i obżarstwie a tu tylko parę skurczy! jakaś ospała jestem dziś.
wczoraj dalej pojawił mi się śluź ,ale z taką żywą czerwoną krwią

Anisad będę trzymać kciukasy :)

Mitaginko co szpital i lekarz to co innego mówi, mój twierdzi, że od 36 skończonego jest ok jesli waga powyżej 2500g
ale ostatecznie teraz to już mi wsiora wno bo i tak już mi leci 40tc, i cho..lera nic sie nie dzieje.... ale juz się pgodziłam, że będę wieczną ciężarówką

zdaniem bb-wej chrzestnej twoje dni, a w zasadzie godziny są policzone. do północy niedaleko...az sama sie stresuje czemu jeszcze nie rodzisz. ja nie wrozbita maciej czy ducha zebym sie mylila:-D
macieju, pan wie o czym ja mówię:-D

kto tam marudził o pogodzie?? no przecież ja się opalam. mam sukeinkę z krótkim rękawkiem i getry ale cos czuje ze geterki zaraz polecą w świat:) i bedziemy balusienkie nogi opalać...ciekawe czy slonce sie nei przestraszy i nie ucieknie:-D cellulit jednak mnie nie oszczędził:-( :no:

a Wy mozecie wysiedziec w ciazy na słoncu?
ja ZAWSZE uwielbiałam sie opalac, wakacje to MUS słonce i plaza, wracalam z nich czarna :tak:
a wczoraj siedziałam na tarasie, ale w cieniu...
próbowałam posiedziec w słoneczku, ale nie dawałam rady...od razu było mi duszno, słabo...:confused:

mitaginko ja cale zycie ze slonca uciekalam i wytrzymac nie moglam, a teraz sobie siedze. ale nie opalam sie czy cos, okulary na twarz, ksiazka laptop, dziecko:-) tak sobie siedze i sie dotleniam. Mlody w domu nie wytrzyma a w cieniu zimno,

a i mam prosbe, zaglosujecei w protescie przeciwko posylaniiu 6iolatkow do szkol?

Ratuj Maluchy, sześciolatki do szkół, likwidacja zerówek, protest - Start

zdaniem bb-wej chrzestnej twoje dni, a w zasadzie godziny są policzone. do północy niedaleko...az sama sie stresuje czemu jeszcze nie rodzisz. ja nie wrozbita maciej czy ducha zebym sie mylila:-D
macieju, pan wie o czym ja mówię:-D

kto tam marudził o pogodzie?? no przecież ja się opalam. mam sukeinkę z krótkim rękawkiem i getry ale cos czuje ze geterki zaraz polecą w świat:) i bedziemy balusienkie nogi opalać...ciekawe czy slonce sie nei przestraszy i nie ucieknie:-D cellulit jednak mnie nie oszczędził:-( :no:

Myślę, że po wizycie pojadę od razu na porodówkę :-D
Ja też na słoneczku siedzę i jest super, popijam sobie domowa lemoniadę i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba :)

to mi się coś musiało w termoregulacji poprzestawiać :-D
zapisałam się na czwartek na 17:00 do FRYZJERA :-)
morgaine zagłosuję- za 5 zł :-D
zaraz wklejam sms od dzikuski nie miastowej , nie, jeszcze nie urodziła :angry:

ja sie wykapalam i cudnie sie zrelaksowalam :-) jakby bylo fajnie, gdybym dzis/jutro urodzila, nie musialabym juz myc i prostowac wlosow przed szpitalem w bolach :-D to tak w kwestii ekonomicznej: MLODY, WYLAZ!!!!!!!!!!!!!!!

niedlugo do ikei jade, rodzina na mnie psy wiesza, ze jade sama, no a kto ma ze mna jechac? nikt nie moze dzis akurat, ja sie uparlam i jade. znajac moje szczescie i tak nie urodze dzis, co za roznica! troche sie tylko obawiam spojrzen ludzi, jak bede utykac ;-) trudno, co chwile mnie bedzie ktos zaczepiac, czy wszystko w porzadku ;-) hehehehe
ale musze pojechac, bo kasa z rolet wplywa na moja karte, nikt nie moze tego za mnie zwrocic :-( buuuu, w sumie to nie chcialoby mi sie tak daleko jechac. no ale mus to mus.

oooo dire straits leca, kocham - brothers in arms, matko, to jedna z najpiekniejszych piosenek ever!

morgaine
, dolaczam do akcji!! ale nie wierze, ze to cos da :-( niestety... ja mam juz obczajona jedna szkole, troche daleko, ale mam w planach z czasem przeprowadzic sie blizej, no coz.. nie chce, zeby dzieci w rumi chodzily do szkoly, ja na bank bede chciala sie stad eksmitowac za jakis czas..

dobra, ide sie balsamowac i suszyc ;-)

reklama
mitaginko, mam identyko to samo, w cieple wysiedziec nie moge, slabo mi i duszno, od paru miesiecy nawet w mrozy nie moglam sobie wlaczyc ogrzewania w aucie, bo mnie cieple powietrze doprowadzalo do szalu.
i w nocy mi ciagle goraco, spie pod otwartym calkiem oknem, w bluzce z krotkim rekawkiem lub na ramiaczkach i jestem spocona pod koldra. koszmar.

wczoraj bylo 17st a ja w cienkich spodniach i jednej bluzce z dlugim rekawem myslalam, ze splone :szok: a zawsze taka cieplolubna bylam. ech. nie dogodzisz :-D

Do góry