anisad
Fanka BB :)
baby, ja też mam dziś wizytę i ktg
Tylko Ty masz wcześniej, bo ja na 18:00 i ostatnio miałam 3 tyg temu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mitaginko u nas dziecie donoszone jest w 38 tyg ale nie 37t1d tylko doslownie w 38 i nie wiem czemu tak jest. moze ze wzgledu na to ze jakby byla ciaza pozniejsza to wtedy tak jakby 35 tc byl, bo wiadomo zawsze jest plus minys 2 tyg porod
Też mi się wydaje, że u każdej z nas może być inaczej. Będzie dobrze aknovi, zaraz urodzisz i przynajmniej mi powiesz jak się rodziło w Redłowie, bo zaczynam myśleć jednak o tym szpitalu ze względu na małą odległości od domu. Także proszę Cię, pospiesz się, bo jestem ciekawa :-)
Kto by pomyślał po tych wszystkich opiniach w necie...i tacy sympatyczni wszyscy tam są![]()
Kto by pomyślał po tych wszystkich opiniach w necie![]()
Mnie się wszystko zaczęło rozchodzić jakieś trzy tygodnie temu, przez tydzień chodziłam po ścianach i wyłam, potem już się zrobiło znośniej, ale nie przeszło całkiem, tak więc skurczów i innych dolegliwości u mnie brak, ale dolne partie mnie tak bolą, że w sumie mnie już tego bólu wystarczy ;-DOd wczoraj moje spojenie łonowe oszalało wręcz, okropnie mi boli, ledwie chodzę, spałam z wielką poduchą między nogami.