reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Ja nie biorę torebki - kosmetyki do malowania dorzucę do torby, portfel mi nie będzie potrzebny a dowód, kartę ciązy i badania do kieszonki w torbie szpitalnej.
A przy wyjsciu to mi ona może bardziej przeszkadzać. Wolę nie mieć kolejnej rzeczy o której będe musiała pamietać.

O rany, jak zwykle dzięki Wam sobie o czymś przypomniałam. Przecież muszę wziąć portfel i dokumenty i telefon ;) A to oznacza, ze torebka w torbie być powinna :-)
Jak to jest z bezpieczeństwem w szpitalu ? Kradną ?

Co do oddychania przeponą to tu coś macie Lekcja oddychania - Przed porodem - arykuł

Dziewczyny, jutro mam wizytę u gina na 18:00. Jakby mnie nie było do tego czasu, to trzymajcie kciuki za dobre wieści :-)

Lecę spać, bo jutro pobudka z samego rana :wściekła/y:

reklama
jak lezałam teraz na tej porodówce, to połozna poradziła mi, zebym sciagneła obraczke i pierscionek i zeby M. wział do domu na wypadek cc. Powiedziała, ze nie mozna miec bizuterii na sobie w trakcie operacji, a pozostawienie na sali to za duze ryzyko...

Do góry