reklama
U
użytkownik 838
Gość
Witam niedzielnie!
Widze, ze dzis nic nie ruszylo ;-) My tez dzis na dluuugiej samochodowej wycieczce bylismy, jakies 70 km od domku, ale w miare na luzaku. Polazilismy sobie po lesie, dotlenilismy sie i z jezorkiem na brodzie wrocilismy do domku. Mala sie prezy i wierzga i jakas taka 'wypelniona' sie czuje... Teoretycznie jeszcze 4 dni nam zostalo... Stres jak cholera!...
Torebke chyba wezme, ale w sumie nawet o tym nie myslalam :-) A obraczke to najpierw musialabym zdjac ;-) Chociaz w sumie nie ma z tym problemu, wiec w razie cc oddam M - aczkolwiek mam nadzieje, ze tego 'w razie' nie bedzie!
Kciukalce za dziewczyny, ktore sie szykuja na jutro!!! :-)
Widze, ze dzis nic nie ruszylo ;-) My tez dzis na dluuugiej samochodowej wycieczce bylismy, jakies 70 km od domku, ale w miare na luzaku. Polazilismy sobie po lesie, dotlenilismy sie i z jezorkiem na brodzie wrocilismy do domku. Mala sie prezy i wierzga i jakas taka 'wypelniona' sie czuje... Teoretycznie jeszcze 4 dni nam zostalo... Stres jak cholera!...
Torebke chyba wezme, ale w sumie nawet o tym nie myslalam :-) A obraczke to najpierw musialabym zdjac ;-) Chociaz w sumie nie ma z tym problemu, wiec w razie cc oddam M - aczkolwiek mam nadzieje, ze tego 'w razie' nie bedzie!
Kciukalce za dziewczyny, ktore sie szykuja na jutro!!! :-)
jola.24
Fanka BB :)
Hej
Ja melduje sie w dwupaku i nie ma zadnych oznakow zmiany tego stanu Własnie mnie dziewczyny ze stycznia uswiadomily ze historia lubi sie powtarzac bo Olka rodzilam 9-ego (10 dni po terminie) wiec tera tez mala czeka do 9-ego i bedzie to 10-ty dzien po terminie (dluzej tutaj nie czekaja)...musze sie z tym przespac....
Spokojnej nocy
Ja melduje sie w dwupaku i nie ma zadnych oznakow zmiany tego stanu Własnie mnie dziewczyny ze stycznia uswiadomily ze historia lubi sie powtarzac bo Olka rodzilam 9-ego (10 dni po terminie) wiec tera tez mala czeka do 9-ego i bedzie to 10-ty dzien po terminie (dluzej tutaj nie czekaja)...musze sie z tym przespac....
Spokojnej nocy
ja oczywiscie dołaczam sie do kciukasów za wszystkie brzuszki, które maja jutro SWÓJ WIELKI DZIEŃ
i dajcie nam oczywiscie znac, co i jak
jola moze faktycznie znów czeka Cie wywoływanie, ale przynajmniej wiesz juz, czego sie spodziewac
ducha u mnie tez noce srednie z powodu ruchów małej własnie zwłaszcza w okolicy 24:00, jak próbuje zasnac
acronka no ja tez nie bede brała obraczki
dobrej nocy, ja tez sie kłade...za jakies 15 minut
p.s. czyzby dzisiaj nikt nie urodził? hmm...
cos mi sie wydaje, ze karina jednak urodzila, ale nie ma do zadnej z nas komórki i dlatego jeszcze o tym nie wiemy
i dajcie nam oczywiscie znac, co i jak
jola moze faktycznie znów czeka Cie wywoływanie, ale przynajmniej wiesz juz, czego sie spodziewac
ducha u mnie tez noce srednie z powodu ruchów małej własnie zwłaszcza w okolicy 24:00, jak próbuje zasnac
acronka no ja tez nie bede brała obraczki
dobrej nocy, ja tez sie kłade...za jakies 15 minut
p.s. czyzby dzisiaj nikt nie urodził? hmm...
cos mi sie wydaje, ze karina jednak urodzila, ale nie ma do zadnej z nas komórki i dlatego jeszcze o tym nie wiemy
madziarkas
Fanka BB :)
Dobry:-)
Czyżby pierwsza??? szybciusio piszę bo jeszcze ktoś mnie ubiegnie - miałam dziś fajową pobudkę okrzykami 'Ty gnojku' 'wstawaj' oczy jak sowa wielgaśne zrobiłam co sie dzieje a okazało się że kocica przybiegła na śniadanie, mrałczała na parapecie, mężula postanowił przez okno ją wpuścić a że donieczek nie odsunął to sie stłukły i biedny kocik nasłuchał się różnych obelg a on tylko chciał papu grrrr Te chłopy mają pomysły grrrrrrrr
Mały od wieczora coś imprezuje w brzuszku i chyba się wkręca w kanał bo czuję go niziutko :-)
co do obrączki to nie noszę od kilku m-ce bo paluchy mi opuchły, już sie odzwyczaiłam normalnie
Powodzenia szpitalnym mamusiom życze!!!
Czyżby pierwsza??? szybciusio piszę bo jeszcze ktoś mnie ubiegnie - miałam dziś fajową pobudkę okrzykami 'Ty gnojku' 'wstawaj' oczy jak sowa wielgaśne zrobiłam co sie dzieje a okazało się że kocica przybiegła na śniadanie, mrałczała na parapecie, mężula postanowił przez okno ją wpuścić a że donieczek nie odsunął to sie stłukły i biedny kocik nasłuchał się różnych obelg a on tylko chciał papu grrrr Te chłopy mają pomysły grrrrrrrr
Mały od wieczora coś imprezuje w brzuszku i chyba się wkręca w kanał bo czuję go niziutko :-)
co do obrączki to nie noszę od kilku m-ce bo paluchy mi opuchły, już sie odzwyczaiłam normalnie
Powodzenia szpitalnym mamusiom życze!!!
U
użytkownik 838
Gość
No to ja druga
Dla mnie moj tydzien sie zaczal - stresowa kazdego dnia... ;-)
Kciukalce za dzisiejsze dziewczyny! Oby bylo tak szybko, jak u adi!!! ;-) Powodzenia!
Dla mnie moj tydzien sie zaczal - stresowa kazdego dnia... ;-)
Kciukalce za dzisiejsze dziewczyny! Oby bylo tak szybko, jak u adi!!! ;-) Powodzenia!
ma podobne zdanie jak mój!!!!
Ale to chyba domena wszystkich facetów.
Mitaginka - ja w ogóle nie założę obrączki.
a co to jest obrączka?:-)
dzien dobry wszystkim,
slonce pieknie swieci, cudny dzien będzie, zaraz z młodym wybywam na polko, bo w domu to on nie do wytrzymania:-) a tam przynajmniej piasek i zjeżdżalnia:-)
M zaraz wraca z pracy i znowu śpiewka - wypij olej pojedziemy, pytam sie go czemu sie mu tak spieszy . a on: no bo ja juz tez chce miec wolne!! robic mi sie nie chce, to sobie wezme opieke na Ciebie a potem mam urlop!! czujecie??!! faceci są the best
mnie się nie spieszy i nic nie piję.
rodzę po 12tym. postanowione!!
i mam nadzieję że to mit jakiś się przed porodem się uspokaja wszystko jak cisza przed burzą!!
bo u mnie cisz,a zero skurczy, dobrze się czuję, szyjka nie kłuje, a noc przespana
trzymam kciukasy za wszystkie dzisiejsze.
pandora oby Ci dzisiaj cc zrobili:-)
ewa wracaj z Kubusie po drugiej stronie brzucha;-D
jola byle do 9tego
ducha
Tymciowa mama :)
Wow, czyżbym się załapała na poranne podium?! Moje wnętrzności są w masakrycznym stanie, czuję każdego flaka chyba ale coż uroki koncówki ciąży... Trzymam kciuki za dzisiejsze rozpakowywania i wizyty, a reszcie miłego dnia :-).
No i po podium :-(...
No i po podium :-(...
U
użytkownik 838
Gość
Wow, czyżbym się załapała na poranne podium?!
ducha, no niestety Bylas czwarta ;-) Morgaine wyprzedzila Cie o setne sekundy...
reklama
Podziel się: