reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

MAM KOMPA :-D :-D :-D hahaha potem was doczytam bo narazie wszyscy sie pchaja na raz bo przeciez ile go nie bylo :-) Josh krzyczy ze chce bajki, maz ze cos tam sprawdzic a ja BB :-) no i zgadniejcie kto przegral i ma tylko 3min :-D
bede potem :*

reklama
Joll, tak. :) Także kto wie, może się spotkamy, skoro z Was takie "uparciuchy". ;)

Dobranoc Dziewczyny, spokojnej (lub - wedle życzeń - niespokojnej ;)) nocy. :)

Witajcie kobietki

Nie wiem czy pamietacie mnie bo ja jestem z tych bardziej co codziennie czytaja a nie pisza, ale dzisiaj postanowilam dac znac , ze chyba zaczelo sie cos dziac. Bylismy dzisiaj z mezem w domku skrecac meble, potem zrobilismy grilla i na nim zaczely mnie chwytwac bole ( myslalam, ze pewnie mina jak zawsze) ale jak na razie nie mijaja i pojawila sie wydzilina krwista. Poczekam chyba jak bole beda czestsze i pojade na IP.

Pozdrawiam

jakos dziwnie sie czuje w glowie mi sie kreci...a jeszcze durna zaczelam sobie podczytywac relacje z porodow i teraz sie boje :-D
zjadlabym lody najchetniej w galerii dominikanskiej we wrocku mniam...dobrze ze chociaz ciasto czekoladowe mam...a po czekoladce oczywiscie mlody szaleje jakby probowal wyjsc tylko chyba drogi mu sie pomylily ;-)
a wogole to caly czas wydaje mi sie ze dzis niedziela nie wiem dlaczego...
milego wieczorku pewnie sie jeszcze odezwe :-)

jakos dziwnie sie czuje w glowie mi sie kreci...a jeszcze durna zaczelam sobie podczytywac relacje z porodow i teraz sie boje :-D
zjadlabym lody najchetniej w galerii dominikanskiej we wrocku mniam...dobrze ze chociaz ciasto czekoladowe mam...a po czekoladce oczywiscie mlody szaleje jakby probowal wyjsc tylko chyba drogi mu sie pomylily ;-)
a wogole to caly czas wydaje mi sie ze dzis niedziela nie wiem dlaczego...
milego wieczorku pewnie sie jeszcze odezwe :-)

mi tez sie wydaje, ze dzis niedziela ;)
a do Galerii Dominikanskiej tez bym sobie poszła- i pomyslec, ze jak studiowałam, to byłam w niej niemal codziennie ;)

reklama
karina trzymam kciuki za szybki i malobolesny :-)
jakos tak parami ostatnio dziewczyny rodza nie? to adi i karina i limit na dzis wyczerpany? :-)

Do góry