reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

hihi Adi jest niezla :-) chociaz w sumie moze to od nadmiaru emocji tak oszczedza w slowach :-) anyway - GRATULACJE :-D

karina powodzonka!

a mnie to juz denerwuje bo ja nic a nic nie mam przepowiadajacych skorczow czy boli czy twardnien. Tak jak w polowie karmil mnie jkimis dopochwowymi swinstwami zeby szyjka trzymala, tak mnie chyba bedzie trzymac przez najblizsze 10lat :-)
dobrze ze mam date na CC bo inaczej chyba bym nie urodzila :-D

ide lulu :-)
buzki

reklama
Ja nie śpię:-) robie wygibasy przy manicure i pedicure a mój synek próbuje główką i łapkami przebic sie przez szyjke która ni cho...lery nie chce go puścić :baffled: boli jak nigdy, ale moze coś to podziała na szyjkę:nerd:

Adi to niezła sprinterka :)

one nie spia przyspieszaja porod :-D:-D:-D
tez wlasnie pomyslalam ze adi szybko poszlo :-)

jak na pierworódke to mega szybko
no chyba, ze ona juz miała TAKIE bóle od dłuzszego czasu, ale nie chciala panikowac (zeby jej lekarz i maz nie wysmiali- jak pisała wczesniej) i po prostu jak dotarła na porodówke to poród byl juz po prostu w zaawansdowanej fazie :tak:

Tylko szkoda, ze nie ma mnie wśród tych co juz rodzą jakoś mnie cały czas omija... a ja chcę, jesetm zdecydowana, nie tak jak Morgaine, ja chcę i już :tak:

Znowu mega nadrabianie mialam ale mi sie udalo :-D

Moje dziecie dzis caly dzien bardzo spokojne bylo wiec juz mi po glowie chodzilo ze cisza przed burza no ale sie tak rozszalalo znowu ze szok on to chyb awyjdzie prawym bokiem... maz sobie piwo pije jak zapytalam kto mnie zawiezie jakby co to -przeciez mowilas ze rodzisz dopiero po 5 kwietnia :-D:szok:. o boks sie zaczyna ja juz dzis tyle zjadlam ze wstyd.... loda (ale nie uszczesliwil mnie), chipsy (tak srednio), za to snikers ojjjj to bylo to :rofl2: doszlam do wniosku ze malego juz i tak nie odchudze wiec jak lekarz ma miec problem przez 300g czy cc czy nie to mu pomoge.:laugh2: wygladam juz i tak jak slon
adi moje gratulacje ale sprincior no nie

Tylko szkoda, ze nie ma mnie wśród tych co juz rodzą jakoś mnie cały czas omija... a ja chcę, jesetm zdecydowana, nie tak jak Morgaine, ja chcę i już :tak:

ja tez chce chociaz dzis akurat sie boje :-D juz nawet egzamin we wtorek sobie odpuszcze :-D
moje dziecko tez dzis wyjatkowo zlosliwie wpycha swoje czesci ciala w moja szyjke.. i toaleta co 10min ale to jzu nie wiem czy to mlody czy herbatka z lisci malin :-D
Mitaginka a czy Twoje statystyki obejmuja takie info ile nas jeszcze zostalo? bo rozpakowalo sie juz chyba ok 20 nie?

reklama
wilmek rozpakowanych na chwile obecna jest 17 mamusiek (tzn. o tylu wiemy ;)
podejrzewam jednak, ze czesc dziewczyn, które rzadziej udzielaja sie na forum, po prostu nas jeszcze nie poinformowały ;)

no a troche nas jeszcze zostało...ale z dnia na dzien coraz mniej :/

Do góry