reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

biedna cocosova, pewnie sie nalezy w tym szpitalu :-( trzymam kciuki, zeby nie, zeby ja do domu wypuscili i juz.

w ogole wrzucilam fotki corci Eywy, zapomnialam tu poinformowac o tym.

jenysku, ogladalam wlasnie 4odc cudu, nie moge sie juz doczekac... kurde. zalapalam film, zeby juz miec maluszka ze soba :-)

reklama
asiunia no wlasnie o gp myslalam...co do kremow to powiem ze juz uzywalam i nie pomoglo..i tak te wszystkie canesteny itp mozna kupic bez recepty...
ja chce juz rodzic no ewentualnie w nastepnym tygodniu..a jak chce to gucio z tego bedzie :-D

kolejny odcinek za mna :-) jenysku ja chce juz rodzic!..

i ktos owil o tym serialu - pierwszy krzyk - kiedys to widzialam, super, nie wiem, jak znajdziecie linki dajcie znac.

jeszcze kiedys chyba na tvn style lecialy born stories / czy birth stories, jakos tak, ktos pamieta???

Pierwsza? Wow

biedna Cocosova, a jeszcze wczoraj mi lapka pomagala naprawic...
Trzymam kciuki...

Mnie moje dziecie w nocy budzilo, ale wzglednie sie wyspalam. Teraz maz mnie obudzil bo zasuwa do pracy i oczywiscie "po cichu" sie szykuje...
My mamy weekend do bani bo P teraz dopiero czwartek bedzie mial wolny... Coz...
Wazne ze kompa mi dzis po pracy przywiezie :-D

milego dzionka!

ale cichutko dzisiaj z rana...śpioszki odpoczywają :-D
Ja nad ranem prze kilka godzin budziłam się, bo mnie brzuch bolał, dziwnie się czuje :/
ide zjeść śniadanko i zaraz wracam

Ewa no wlasnie ja nie wiem czy wczoraj byla jakas impreza o ktorej nie wiem i teraz wszystkie odsypiaja, czy moze wszystkie na porodowke pojechaly???

dzień dobry śpiochy!

pogoda jakaś taka byle jaka dziś :/ tak raczej nie na pranie :/

słuchajcie, a mogę mieć bardzo głupie pytanie? Jak się kładzie taką małą dzidzię do spania? Tzn. pod kołderką czy wyeksmitować póki co kołderkę, a pod kocykiem albo w śpiworku? Wiem, że brzmi głupio, ale ja nigdy z małymi dziećmi kontaktu nie miałam i najnormalniej w świecie się zastanawiam czy ta cała pościel w łóżeczku to potrzebna...

hej hej
to fakt pogoda deszczowa, ale licze na słoneczko:-)
tak tak odsypiają co 3-4 godzinne wstawanie do przewijania i karmienia:p teraz chwila wolnego jak Filip nie jest przyklejony do mnie! :-)

reklama
dzień dobry śpiochy!

pogoda jakaś taka byle jaka dziś :/ tak raczej nie na pranie :/

słuchajcie, a mogę mieć bardzo głupie pytanie? Jak się kładzie taką małą dzidzię do spania? Tzn. pod kołderką czy wyeksmitować póki co kołderkę, a pod kocykiem albo w śpiworku? Wiem, że brzmi głupio, ale ja nigdy z małymi dziećmi kontaktu nie miałam i najnormalniej w świecie się zastanawiam czy ta cała pościel w łóżeczku to potrzebna...

wiesz co u nas mały śpi ze mną puki co w spiworku, albo w rożku różnie, ale w łóżeczku tez proponuje na początek rożek:) pamiętaj żadnych poduszek do mniej więcej 4 miesiąca życia, dopóki kręgosłup nie będzie 'sztywny'. Żeby mieć skos i nie bać się czy się dziecko nie zakrztusi możesz pod łóżeczko pod nóżki podłożyć książki od strony główki maleństwa. To chyba tyle w temacie:)

Do góry