reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ja tez jestem własnie wkurzona na mojego M.
powód totalnie bez sensu, a jednak...wkurza mnie, ze on jest zmeczony i zasypia, podczas gdy ja musze czekac do tej 24:00
ja wiem, ze on pracuje, potem gotuje, wiem, ze wczesnie wstaje...ale jakos nie umiem dzisiaj tego zrozumiec
mysle poza tym o tym paciorkowcu, ja miałam zwykłe wymazy z szyjki, a jak czytam w necie, to to nie jest to samo...
nie bede czekac do wizyty 11.04 zeby spytac o to gina, bo nie wiem, kiedy urodze (a poza tym coraz bardziej mnie ten gin wkurza- albo ja jestem przewrazliwiona, albo on pewne rzeczy olewa), zaczełam wiec szukac w necie miejsca, gdzie mogłabym to zrobic...i nie wiem...a on zasypia majac to w d....

co do gina...w szpitalu na ketony w moczu (50) podawali mi przez 2 tyg furagin...
z ostatnich badan ketony w tej samej liczbie znów mi wyszły, a on to olał, mimo ze go to pytałam...

witam :-) nadrobilam czesc postow ale nie wszystko ehh...bylismy i znajomych na kafce objadlam sie slodkosci :-)
kupilam dzis herbatke z lisci i wlasnie popijam :-) za to nigdzie nie maja oleju rycynowego nosz...szukam w necie ale albo jest do celow zewnetrznych albo wlasnie "wyszedl" no wiecie co :szok:
zestresowalam sie ta infekcja bo oczywiscie zadnego wymazu mi nie zrobia...no chyba ze nasciemniam ze mnie piecze swedzi i nie wiem co jeszcze to moze :dry:

tak zaraz trzeba będzie się ewakuować do łazienki na kąpu kąpu a potem paluli... ale jakoś nie chce mi się jeszcze... ciągle się zastanawiam kiedy i jak się to zacznie wszystko :)

A ja was ciut nadrobilam ale i tak nie wiem co pisac...

To moze was pozdrowie! :-)

wilmek ale o wymaz musisz isc do gp chyba ze masz jeszcze wizyte w szpitalu. Nie sciemniaj ze swedzi czy piecze bo na to dadza ci krem lub tablety a wymazu i tak nie zrobia. Powiedz ze martwisz sie bo w ostatniej ciazy mialas podejzenie, albo ze sie tam boli poprostu i chcesz smear test.
Powodzonka!

A ja jestem taka szczesliwa dzis... Zmeczona, ale szczesliwa :-)
no i nadal nie chce rodzic, a moja mam wciaz do mnie dzwoni czy juz rodze... Co za.... Pip pip..... :-)

ide spac, oczy mi sie kleja....

reklama
Do góry