reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
magdalen mi odchodzi od wczoraj tak kawałkami, rano odszedł wielki kawał wielkości pestki z nektarynki , a teraz dalej po kawałku.
wiesiołka łykam po 4-6 kapsułek dziennie pije herbatę i skacze na piłce a wczoraj położna do mojego męża powiedziała że na szybki poród najlepszy sex, ale moja ciąża jest niezniszczalna i nic na nią nie działa nawet akcja porodowa wygasa hehehre

Ale sex z przyjemnoscia obu stronna :-D

choc mnie pstatnio po sexiku nic nie bylo no nawet mi brzuch nie twardnial... a tak to kilka razy na godzine....
cocosova to juz zaczynam kciuki trzymac zeby bylo raz dwa i mozliwie jak najmniej bolu

ale się rodzą dzidziuchy, no masakra jakaś, bez kitu garstka nas niedługo zostanie :szok:. Przerażające jest tylko to, że takie duże te dzidziolki, jak je przepchnąć?! Poza tym ja mam ze sobą ciuszki na 56 hahaha, będę musiała stópki obcinać, żeby Groszek sie zmieścił jak się tez taki duży urodzi :-D.

zartujesz! Groszkowi bedziesz stopki obcinac!? moze mops zawiadomimy!?

super wiesci dzis, naprawde :-)

cocosova
, zazdroszcze az!!! superancko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesz sie i uwierz :-D juz niedlugo wytulisz Julka!!!

ja wrocilam z zakupow, caly czas w h&mie, wiec sie za duzo nie nabiegalam, fajna promocja do niedzieli - za kazde 60zl wydane, w ktorych jest 1art dzieciecy, dostajesz 20zl do wydania na cala kolekcje ;-) ja akurat kupowalam kuzynce prezent, chlopcom spodnie, mama chlopcom na swieta prezenty i uzbieralam az 100zl dla siebie :-D kupilam koszulke do karmienia i inne bajery ;-) fajnie!!!

mnie tam i tak nikt nie uwierzy ale żebyście nie wrzeszczały że nie mówiłam.
może wyrobię się przed północą i będzie prima aprilisowe!!
siet aenye butów se nie kupiłam1!!!!!!!

jakby co to smski będę pisać, na razie trzeba zorganizować wszystko bo M w pracy, a ja z tatą na porodówce mam być??
nie iwem co robić. chcialabym z mamą, chyba ze pojedziemy razem i tata zdziecmi wroci a ja z mamą zostne...

ide pakowac te pieprzoną torbe!!!
cholera!!!!

cocosova trzymam kciuki :D nie panikuj, wykąp się, ogól, fryza popraw czy co tam jeszcze, dopakuj walizkę i ruszaj! my tu będziemy Ci różowe fluidy przesyłać :)

reklama
Do góry