reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
i dobrze. nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka!!!!!!!!!!!!!!!! znasz to!????????????????

swinia. :-D

dzwonilam. DWA RAZY!!!! dobrze, ze nie podalas nr wrozbity macieja :-D

a ja mam teraz takie pytanie.
jakbym tak JAKIMŚ CUDEM urodziła dzisiaj przed północą, to żadna z was nie uwierzy??!! i nikt kciuków nie będzie trzymał??!!

Cocosova, no to teraz za Ciebie kciuki trzymamy mocno. :)

Dopiero pierwszy kwietnia, a Wy tak szalejecie, Dziewczyny... :D I JESTEŚCIE NIE-DO-NADROBIENIA!!!!!!!! Próbowałam czytać od mojego wczorajszego wieczornego posta, podczytałam 10 stron i już wymiękłam. Ile Wy tych postów produkujecie, co? ;)

Joll - na następne mam nadzieję, że dotrę. :) Jakoś mi umknęło, że się w ogóle umawiacie. No i nie ukrywajmy, że nie miałabym wtedy za bardzo jak, bo staram się nie szaleć, tylko raczej w domu siedzę.

Ja miałam dziś męczącą noc - znów mdłości i bóle żołądka. A dziś mnie ten kark wykańcza i w ogóle całe plecy. o_O I brzuch mi się stawia, eh.

Krakowianko umówimy sie na spotkanko z naszymi dzidziulkami, pójdziemy gdzieś na spacerek z wózkami :)

Cocosova ale fajnie czekam na wieści

Morgaine ty zołzo jedna prawie się nabrałam i pomyślałam sobie "kurczaki przecież miała rodzic dwa dni po mnie to co jest grane??" na szczęście jeszcze nie wszystko stracone :)

Łyknęłam dzisiaj dwie łyżki tego olejku koło 16:00, fuuj, ale moze pomoże po umyciu okna i wypastowaniu na kolanach podłóg w mieszkaniu, oczywiście wcześniej zamiatałam i umyłam :) po tym olejku byłam 3 razy w toalecie i na razie nic specjalnego sie nie dzieje, pojawiło sie trochę więcej skurczy i po kąpieli nie ustąpiły ale też nie nasiliły się więc pewnie nic tego nie będzie... ale zobaczymy, jakby co to będę informować na bieżąco :)

reklama
Do góry