Cocosova gratulacje, może jeszcze zdążysz 1 kwietnia :-)
Ja chętnie do terminu dochodzę, nawet sobie wymyśliłam, że chcę rodzić dzień przed czyli 21.04 w czwartek i to najlepiej w dzień niech się zacznie tak koło 10 bo wtedy już korków nie ma i moje dziecko będzie u babci;-)
I śmiać mi się chce, niech się puka w głowe kto chce ale ja poprzednie dziecko chciałam urodzić w nocy z soboty na niedzielę w terminie i tak dokładnie było
Psychika jest baaaaardzo ważna!
ALe jak jednak tym razem Michaś mnie zaskoczy i przez ten pessar i rozmiękczoną szyjkę urodzę wcześniej to też dobrze.
Akkm, mi w I ciąży wypadł cały naraz, podbarwiony na końcu krwią, pare godzin później urodziłam.
magdalen nie nastawiaj się, że bez pessara pójdzie Ci tak szybko
ja nie mam go od miesiąca, rozwarcie, szyjka niemal zgładzona i inne cuda wianki![]()
Ja chętnie do terminu dochodzę, nawet sobie wymyśliłam, że chcę rodzić dzień przed czyli 21.04 w czwartek i to najlepiej w dzień niech się zacznie tak koło 10 bo wtedy już korków nie ma i moje dziecko będzie u babci;-)
I śmiać mi się chce, niech się puka w głowe kto chce ale ja poprzednie dziecko chciałam urodzić w nocy z soboty na niedzielę w terminie i tak dokładnie było
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ALe jak jednak tym razem Michaś mnie zaskoczy i przez ten pessar i rozmiękczoną szyjkę urodzę wcześniej to też dobrze.
Gratulacje jakie wielkie dzieciaczki super że się tak rozkręciło zawsze to się coś dzieje szybka akcja i dzieciaczki już są , nie to co u mnie że takie nie zdecydowane nie wie czy wychodzić czy nie hehehe.
na razie mnie przeraża ilość tego czopu co ze mnie wychodzi normalnie szok
Akkm, mi w I ciąży wypadł cały naraz, podbarwiony na końcu krwią, pare godzin później urodziłam.