reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Cocosova gratulacje, może jeszcze zdążysz 1 kwietnia :-)

magdalen nie nastawiaj się, że bez pessara pójdzie Ci tak szybko ;)
ja nie mam go od miesiąca, rozwarcie, szyjka niemal zgładzona i inne cuda wianki ;)

Ja chętnie do terminu dochodzę, nawet sobie wymyśliłam, że chcę rodzić dzień przed czyli 21.04 w czwartek i to najlepiej w dzień niech się zacznie tak koło 10 bo wtedy już korków nie ma i moje dziecko będzie u babci;-)
I śmiać mi się chce, niech się puka w głowe kto chce ale ja poprzednie dziecko chciałam urodzić w nocy z soboty na niedzielę w terminie i tak dokładnie było:-D Psychika jest baaaaardzo ważna!
ALe jak jednak tym razem Michaś mnie zaskoczy i przez ten pessar i rozmiękczoną szyjkę urodzę wcześniej to też dobrze.

Gratulacje jakie wielkie dzieciaczki super że się tak rozkręciło zawsze to się coś dzieje szybka akcja i dzieciaczki już są , nie to co u mnie że takie nie zdecydowane nie wie czy wychodzić czy nie hehehe.

na razie mnie przeraża ilość tego czopu co ze mnie wychodzi normalnie szok

Akkm, mi w I ciąży wypadł cały naraz, podbarwiony na końcu krwią, pare godzin później urodziłam.

reklama
a ja stwierdziłam, że wezmę sprawę mojej zamkniętej szyjki we własne ręce... przecież nie dam sobie wywoływać!!

zwiększyłam dawkę olejku z wiesiołka.. sączę herbatę z liści... i.. wyciągnęłam piłkę :D i będę na niej skakać choćby cały dzień...

I super! Ja też piję i łykam oeparol, jeszcze seksik i napewno Ci się otworzy!

Jezuuu to jakies surrealistyczne. Ja 17 mam rodzić. Gdybym chociaż skurcze miała to bym czuła, że to już... Może faktycznie to było siku niekontrolowane ? Nie czaję. Ogolę się chyba. Najwyżej wrócę z z IP bo mi powiedzą, ze narobilam halasu jak głupia a to Siku było...

Cocosova, no to teraz za Ciebie kciuki trzymamy mocno. :)

Dopiero pierwszy kwietnia, a Wy tak szalejecie, Dziewczyny... :D I JESTEŚCIE NIE-DO-NADROBIENIA!!!!!!!! Próbowałam czytać od mojego wczorajszego wieczornego posta, podczytałam 10 stron i już wymiękłam. Ile Wy tych postów produkujecie, co? ;)

Joll - na następne mam nadzieję, że dotrę. :) Jakoś mi umknęło, że się w ogóle umawiacie. No i nie ukrywajmy, że nie miałabym wtedy za bardzo jak, bo staram się nie szaleć, tylko raczej w domu siedzę.

Ja miałam dziś męczącą noc - znów mdłości i bóle żołądka. A dziś mnie ten kark wykańcza i w ogóle całe plecy. o_O I brzuch mi się stawia, eh.

cocosova a wachałas? wiem, ze głupio to brzmi, ale mocz ma kwaskowaty zapach, a wody powinny w ogóle nie miec (lub jak sperma- twierdza niektórzy)

No to nie ma już możliwości żeby to było co innego :) odeszły Ci wody kochana, będziesz rodzić i jutro będziesz już mamą!! trzymaj się dzielnie i się nie daj tam!

reklama
Do góry