reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Wy na pewno ogladacie One Born? Bo tam odcinek 50min trwa i zawsze 2rozne akcje pokazuja.

Kurde az mnie szlag trafia ze nie mam tego kompa bo bym sie wyplakala troche :-D

Budze eMka i nic ,spia razem z Mala.On mi strasznie duzo pomaga a pozniej pada.zaraz bedzie krzyk o papu i w koncu nie uda mi sie wkleic fotki przed ta 24( sic!)
Widzialam ze wczoraj ( chyba wczoraj) dyskutowalyscie o cc.ja nie wiem jak to sie stalo ale ja wstalam 2giego dnia ,3ciego troche jeszcze postekalam a pozniej juz smigalam,tyle czulam rane.Pozniej juz nie pamietalam w ogole ze ja mam.Teraz czasem cos zaswedzi ale bolem tego nazwac nie moge.Jak mnie moja bratowa zobaczyla w szpitalu dnia 4 tego to byla w szoku ze tak szybko doszlam do siebie bo ona lata temu gorzej to przechodzila.Dla mnie najtrudniejsze bylo tylko wstanie z lozka po raz 1wszy i kolejny dzien.Bylam wyczerpana ale nie z ciecia tylko z calego tego zatrucia ciazowego.Tak ze te ktore czeka cc pocieszam.ja w domu robie wszystko i czasem sie zapominam ze nie powinnam za duzo dzwigac jak przenosze mala w jej kojcu.Jest ok.czekam az sie wszystkie rozpakujecie to bedziemy narzekac na trudy 1wszych dni z dzieciatkiem itp.no i ten cholerny brak czasu ,tego nie przewidzialam.:-Dale oczywiscie i dzielic sie urokami macierzynstwa

Witam, my nadal w dwupaku lekko podłamane, liczyłam na to ze wrócę do domu z Maja a tu lipa! Jak wróciłam do domu to od razu się położyłam dopiero co się obudziłam, ale idę zaraz dalej spać. miałam całą noc i dzień pełen emocji i widoków że nie potrzebuje już oglądać Cudu narodzin.

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM BARDZO SERDECZNIE ZA SŁOWA OTUCHY I WSPARCIE JESTEŚCIE KOCHANE:-)
beata życzę powodzenia żeby się szybko i szczęśliwie zakończyło.

Wy na pewno ogladacie One Born? Bo tam odcinek 50min trwa i zawsze 2rozne akcje pokazuja.

Kurde az mnie szlag trafia ze nie mam tego kompa bo bym sie wyplakala troche :-D

ja to nawet nie wiem, w pierwszym odcinku była babka co rodziła z meżem i synem nastolatkiem, taka ok 40 i druga akcja młoda laska co miała cc i faktycznie ok 50min to trwa....

kurde no i drugi raz był "ostatni wypad do maca":-) niech się lepiej dziecie moje rodzi:-)ale też zmęczona padam,więc łóżeczko+ cud narodzin zapuszczę, skoro tak zachwalacie;-)
ayene obiektywnie patrząc, to obydwie przegiełyście odrobinę, moim skromnym zdaniem,ale racja po twojej stronie, jesteś w 9 miesiącu ciąży!:-D wyluzuj, mama chciała dzieciom atrakcje zapewnić, dobre chęci miała pewnie, nie nerwuj się, bo do porodu lepiej spokojnie podejść jak mniemam;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry