antonina01
Fanka BB :)
aenye - wpółczuje kłótni z mamą, jak ja tego nie znosze, czyja by wina nie była zawsze czuje sie fatalnie po czymś takim. Normalnie gorzej niż po kłótni z mężem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aenye - ja mam Maca na przeciwko -wychodzę z bramy i po drugiej stronie Pietryny szczerzy się do mnie McD. Ale jak wygodnie - do 1 lub 2 w nocy czynny Dzięki temy bezkarnie sobie w nocy mogę wołać o lody z maca.cocosova, czy ty masz tego maca gdzies przy domu, bo ja nie wyrabiam jak ciebie czytam! nie lodow mi sie chce co prawda, bo dziwak jestem i za lodami nie przepadam, ale np jakis cheesik by sie zjadlo za kazdym razem, gdy was z acronka czytam a jeszcze sniadania nie jadlam!!! pastwicie sie nade mna :-(
dobra, ide ogarniac dom, bo przypomina chlew juz!
a tak w ogóle to ta koncówka marca jakos tak sie bez sensu ciagnie, tez tak macie?
a z moich statystyk wynika (nie ma to jak sie nudzic ), ze póki co- najwiecej z nas (az 3) urodziły w 36t3d ciazy (aligator, natasza, hatorska).
Jak mozecie zauwazyc na moim suwaku, dla mnie ta newralgiczna kombinacja nadejdzie w sobote , wiec prosze o kciukasy, aby tak sie NIE STAŁO.
Dziekuje :-)
mitaginko - ty nie dość że Gin naczellny tego forum, wróżbitka na całego to jeszcze statystyk na pełen etat. No szok i szacunMnie straszyły kobietki, że nie dasz rady przeć, bo nie czujesz, że kręgosłup potem nawala i td. Ale chciałabym naturalnie rodzić, tylko przeraża mnie ból, zastanawiam się nad zzo, ale lekarz powiedział, że nie ma szans, nawet jak zapłacę!
A czy to przypadkiem od 7 kwietnia nie wchodzą te przepisy okołoporodowe, w których między innymi jest zmiana dotycząca ZZO że teraz w kązdym szpitalu pacjentka bezpłatnie ma dostawać ZZO? Tylko pewnie pod jakimiś warunkami....mi tez tak gin powiedział, ze jrgo pacjentki nie rodza ze znieczuleniem, bo wiecej z tego szkody niz pozytku...
a tym klinicznym, w którym lezałam tez nie ma zzo...:/