reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
mitaginka a dla mnie, jaka data? Plis ;-) Bo ducha juz mi jeden termin wywrozyla, ale jestem ciekawa jaki padnie od Ciebie? ;-)

jankesowa- Ty szczęściaro, mitaginka mi o tydzień wydłużyła do 16-stego aty 9? co za sprawiedliwość. Ale ja tu wyczuwam jakiś spisek, kasy nie dałam to mam.

ahaha maz mnie zatlucze bo 9-10 to chyba Adamek walczy :-D:-D:rofl2:

meriderka plac, plac

To jeszcze mi powiedzcie czy w aucie nie urodze bo kazdy mi gada ze nie zdaze 50 km do szpitala i maz z pracy jakies 30km bedzie musial dojechac chyba ze sama sie zawioze??

Ostatnia edycja:
Współczuję !!! :-( Ja niedawno w tym moim aucie robiłam kilka napraw lub wymian za wlasnie takie kwoty jak 2 tyś, 600 zł itd. W sumie jak to podsumować to mogłabym sobie kilka maluchów kupić w różnych kolorach :-)
to cię pocieszę u nas z 4tyś i to nie koniec ja jestem załamana , a to sam. specjalist. tzn. izoterma i agregat no i koszty odrazu..................

Witajcie kwietnióweczki. Pisałam trochę na początku teraz tylko podczytuję, choć i tak nie nadążam tak produkujecie :)
Ja mam termin na 10.04, ale na razie cisza. Tzn. od 35 tc mam twardnienia i skórcze, szyjka tez skrócona ale bez rozwarcia. Nst. wizyta 06.04, mam nadzieję że Bartuś już będzie chciał się urodzić.

Cześć Wszystkim. Próbowałam was nadrobić, ale gdzie tam:)))
U nas dziś jakoś pochmurnie, pobiłam własny rekord i spałam do 10.40. Mam mega lenia, ale umyłam włosy i podłogi gdzie-nie gdzie:) Ostatnio robię to codziennie i w tych miejscach gdzie coś przybrudziło się, bo całości mieszkania niestety juz nie ogarniam za jednym razem, a i tak najbardziej brudzi się kuchnia, łazienka i przedpokój. Każde sprzątanie to jakiś wyczyn sportowy, potem walam się na kanapie i ledwo dycham:) Podziwiam kobiety z małymi dziećmi, nie mam sił zupełnie na nic, a pilnować malucha i podnosić itp. to prawdziwy heroizm. facet tego nie ogarnął by.

Jestem ostatnio rozdraźniona, płaczliwa i obrażalska. Zastanawiam się czy to hormony, czy zmęczenie materiału.
Torbę też nie spakowałam do końca, rzeczy małej leżą sobie na półkach:( Leżeć i beczeć...

adi my mielismy peugeota 307 przez poltora roku to na koncu juz plakalam po prostu najgorsze auto jakie w zyciu mielismuy co odbieralismy od mechanika to znowu jechali w sumie 6tys wsadzilismy w to gowno ale udalo sie w koncu sprzedac, w sumie to teraz facet ma prawie wsio zrobione

reklama
Do góry