reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
dranissimo no na żądanie kosztuje cc:-( chyba że są pwskazania do sn to wtedy wiadomo free

ale jaja. To teraz bedzie sie meczyla godzinami, ale nikt Jej nie pomoze, bo a noz widelec 1500 wpadnie, bo beda zdesperowani i zaplaca... :eek:

W pl, zreszta wszedzie chyba, zarabia sie na 3 okolicznosciach; na narodzinach, slubach i smierci. Trzy kluczowe i wazne wydarzenia...

to 1500 to i tak mało, ja słyszałam, ze nawet 4 tys!

co do Cudu narodzin, to nie ogladałam- dopiero wczoraj M. to wyczaił ;-)

petinka Ty urodzisz wtedy co do mnie przyjedziesz, zapomniałas? :wściekła/y: jak telefon? odzyskany?
morgaine Twój termin to 18 kwietnia :laugh2:
lilou u nas slonce jakby lekko za chmurami, ale podziele sie z Toba :-)
marma jak chciałas jutro rodzic, to trzeba było fenka odstawic w 34tc, a nie pretensje miec :wściekła/y::-D

Ja tylko wpadam jeszcze powiedzieć że moja lekarka za cc bierze 3500 :szok:

Mitaginko słoneczko zaczęło wyglądać zza chmur serio serio :-)dziękuję kochana :*

mitaginko jak juz wszystkie pytaja to ja ja tez :tak::tak: prosze

Poszlam na maraton zakupowy ze moze jakis kurcz mnie dopadnie i co?? turbo speed zero zadyszki nowka sztuka no pieknie

Trzymam kciuki za rodzace i kurcze tym lekarzom to sama bym dala rodzic zeby wiedzieli co to jest a nie :eek: ja chyba z lapowka na koncu pojade

reklama
Do góry