reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Morgaine - ja nie zamierzam z Tobą wiecznie konkurować, no coś Ty. Masz już to złoto w długości postów i tyle. Ale wiesz, czasem możesz komuś na chwilę przekazać pałeczkę :)
Zwłaszcza jak się naprodukujecie od rana, a człowiek normalnie od rana ma mnstwo spraw do załatwienia.
Zresztą moj małż to się wkurza że ja nic tylko przed kmopem siedzę, a potem narzekam że mnie boli.
A a propos spania - wczoraj i dzisiaj są takie senne dni, że się nie zdziw, jak Ci Młody przespi do rana. Ja co prawda dzeicka nie mam ale pokotach widzę. Ostatnie dni śpią - naprawdę po 20 godzin na dobe. Ja wiem że koty to w ogóle długo śpią ale bez przesady.
aaa i chcę sie Wam pochwalic, że mam wózek dla bliżniaków idealny:-D:-D:-D:
twinsy.jpg No bo moje koty to bliźniaki i wczoraj skończyły rok:D
To taki przerywnik dla oderwania się od tematu porodowego.

Aha, Morgaine - ty mnie chyba tymi bólami zaraziłaś. weź te fluidy zabierz z powrotem.

W ogóle to nie macie wrażenia że jakieś dziwnie czarodziejskie moce tu nad nami wiszą:confused:

reklama
anisad, męża nie będzie, to my się zjawimy, spoko luz, relacje z Twojego porodu też mogę nadawać online na bb :)

Nie ma problemu. Właśnie szukam kogoś rezerwowego na poród :-D

mitaginka, ja nie mogę do Ciebie pisać, bo nie mam numeru. Nawet tego NOWEGO telefonu :-D

Acronka, ale super masz kotowózek ;) Tak swoją drogą, to te koty to straszne pasożyty :-D

Akkm, ale fajnie, ze rodzisz zgodnie z przepowiednią duchy. Trzymam kciuki za udany i szybki poród !

Mi ostatnio też kasa topnieje. Teraz na auto pójdzie pewnie ok tysiąca, bo łożyska do wymiany...plus inne pierdoły...masakra. Auto zawsze wie, kiedy się zepsuć.:wściekła/y:

jejuu przepowiednie wróżbitki duchy sie sprawdzaja..... no ludzie!!! mam nadzieje że jednak nie wszystko bo ja tak jak baby nie zamierzam mieć CC!!!!!

a i jeszcze jedno!!!!! - normalnie nei wiem co sie dzieje - zamiast brzuch mieć niżej to ja mam coraz wyżej!!! cały czas miałam nisko a teraz jest wysoko i mały kręci się u góry normlanie aż w żołądku czuje a dół brzucha miękki.....hmmm czyżby się przekręcił poprzecznie???????!!!!!!!!!! (oby nie bo wtedy te przepowiednie CC będą koonieczne....) a ostatnio był już wstawiony głowką w dół.... no ciekawe...

Ojjj Mitaginka żebyś się nie zdziwiła jak o 3 wyślę smsa (wstaje na siusiu) , lepiej się naucz wysciszać :-D

acronka jakie piękne bliźniaki :-)super są :tak:i wózek przetestowany :-D

anisad u nas poszło na samochód 3 tys :szok:i to nie że się zepsuł tylko już trzeba było powymieniać. ech tam :shocked2:

Ostatnia edycja:
lilou juz umiem wyciszac, co Ty myslałas, ze nie?:cool2:
pandora puscilam własnie mezowi wrózbite Macieja, ja mysle, ze pani wie, o czym ja mówie :-D

No tak, wózek i nosidełko to najlepsza miejscówa ostatnio. a i kołyska czasem tez.
Nosidełko wyprane w folii stoi zapakowane, coby sierściuchy już go nie okłaczyły. Jutro gondolka idzie do prania i się skończy spanie w środku :)

A ja juz zaczynam dostrzegać że mi się brzuch obniża.... I odczuwać. Dzisiaj był dzień BEZ ZGAGI :)))

anisad u nas poszło na samochód 3 tys :szok:i to nie że się zepsuł tylko już trzeba było powymieniać. ech tam :shocked2:

Współczuję !!! :-( Ja niedawno w tym moim aucie robiłam kilka napraw lub wymian za wlasnie takie kwoty jak 2 tyś, 600 zł itd. W sumie jak to podsumować to mogłabym sobie kilka maluchów kupić w różnych kolorach :-)

reklama
wiecie jakie mam zajęcie???czytam kwietniówki od początku :-D no nudzi mi się ewidentnie :/ P wkurza jak siedzę przy kompie, dobrze że okleja zabezpieczeniami nasze nowe mieszkanko ;-) zaraz muszę zejść na inspekcję bo pomaga mu dwóch kolegów więc wiadomo jak się może skończyć :cool2:

Do góry