reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

no i co?! Przepraszać mnie, już. Że niby do du[y wróżka jestem?! Hahahahaha, nic z tego! Asiuni się sprawdziło, akkm na porodówce, więc pewnie dzidzik wyjdzie jutro czyli 31.04!!!!!!!! A kto napisał, że tak będzie?! Kto?! No?!?!?! Cholera jasna!!!

mitaginka
, przepraszam za obrazę GRUBASIE!!!! Tylko, że 9 kg na 9 miesiąc to wcale nie tak dużo!!! Ale doobra, niech Ci będzie. Wy dwa grubasy (razem z M.) i Martyna trzeci grubas w rodzinie będzie :tak::-D.

Niech no ktoś napisze do joll z czystej ciekawości, bom ciekawa czy ona rodzi (jej termin przecież wg wszechwiedzącej wróżki duchy jest dzisiaj!!!)

Ale nie powiem Wam na kiedy mnie wychodzi termin i w jaki sposób ma sie rozwiązać :dry:, też zadowolona nie będe ale cóż - przeznaczenie :-p.

chyba 31.03 a nie 04 za wróżbę 04 to by cie chyba udusiła ha ha

reklama
ducha noo sprawdzaja sie te Twoje wrozby to brzmi optymistycznie..ten 9ty dla mnie..synek wyjdzie tydzien przed urodzinami mamusi to jeszcze imprezke bede w stanie zrobic :-D

No może i macie rację z tą wagą... Po prostu denerwuję się przed jutrzejszym USG... Boję się, że jak Staś za mało przybierze, to nas znów położą na patologii, a tego nie przetrzymam już chyba.

Trzymam kciuki za akkm :-) ciekawe czy dzidzik załapie się jeszcze na dzisiejszy wieczór

Kurna, ja to mam prawie +17 :szok: (a chciałam max12) będzie co zrzucać, oj będzie

Ufff nadrobilam :-)

ja rodzynek tez nie lubie

a swoja wizyte nie zaliczam do mega udanych bo po 1 tylko zbieg okolicznosci zawazyl na ostatecznym wyniku.
Po godzinie czekania doktorek przez 10min nie mogl znalesc serduszka malucha. Co ja sie stresu najadlam. Po czym odeslal mnie do domu i kazal wrocic w dniu terminu :-@ no i przy ustalaniu kolejnej wizyty w recepcji (madre babki na maja chcialy mnie zapisac) zaczepila mnie polozna ktora powiedziala ze rano czytala moje notki i ona uwaza ze trzeba decyzje podjac dzis jak mam miec CC i znowu godz czekania, troche gadania i wyszlo jak wyszlo :-)
ale w miedzyczasie myslalam ze zadzgam te recepcjonistki za ich mozlonosc normalnie.... Ehhh...

A zaraz spelni sie druga wrozba. Z wachadelka akkm ma jutro urodzic a juz pojechala na IP wiec ja chyba mocno zaczne wierzyc w to wachadelko. :-D

Witajcie!
Od kilku dni nawet nie zaglądam bo bardzo źle się czuje:( Wczoraj nawet no-spa mi nie pomagała, brzuch się spinał i bolał a podbrzusze kuło. Dzisiaj byłam u lekarza i niby wszystko jest ok.
GRATULACJE dla wszystkich rozpakowanych! Zawsze jak nie wchodzę to duużo się dzieje he he
Trzymam kciuki za tych, którzy tego potrzebują:-) Trzymajcie się!

reklama
i kto tu jest wielkim wróżbitą?!?!? he???? gdzie jest morgaine? zobaczysz babo jedna niedowierzająca, że przenosisz mimo swojego olejku hahahaha :-D.

Adi, no oczywiście 31. 03 miałam na myśli w przypadku akkm (dobrze, że ona tego nie zauważyła), ja tam kwietniem żyję, dlatego ta pomyłka.

Do góry