reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

mitaginko-bo Ty prawie jak gin-co oznacza P-S4???Poziom szyjki...i co dalej,że jak??? Głupie pytanie ale czekam na mądrą odpowiedź.Nagroda-pączek:-D
I dzięki za życzenie zdrówka dla Marysi.Z Twoich ust-a raczej posta-zdziała cuda,wierzę w to;-)

reklama
jesu, nie doczytam was dzisiaj, dopiero do domu weszlam!!!

ale info od akkm :-D olejek zadzialal, jaja jak berety! normalnie jakby nie ten remont, pilabym go jutro wieczorem!!! tak juz chciala bidulka :-) super!

my wydalismy znowu kase, rrrrany bossskie, ikea to jakis pozeracz majatkowy, koszmar ;-) ale maly ma spiworek, ja posciel z PRZESCIERADLEM nawet :-D (morgaine, pochwale ci sie jutro, nie martw sie :*), nawet PODUSZKE kupilam sobie nowa, bo wszystkie sa mi za niskie ;-)
i rolety kupilismy (niestety, trzeba oddac, nie da sie ich u nas zamontowac jak sie okazuje), i pojemnik z pokrywka pod lozeczko malego, swieczki, sto innych ******* i nowe fronty do szafek (oczywiscie na samym koncu wziete, zapomnielismy o nich :-D).

takze od jutra zaczynamy remont, jak urodze to kaze sie zatrzymac w szpitalu i nie wyjde, dopoki nie skoncza ;-) nie bede dziecka do syfu przyprowadzac w koncu, nie!?

no ale nie, ja nie rodze, pierdziele. ;-)

mitaginko-bo Ty prawie jak gin-co oznacza P-S4???Poziom szyjki...i co dalej,że jak??? Głupie pytanie ale czekam na mądrą odpowiedź.Nagroda-pączek:-D
I dzięki za życzenie zdrówka dla Marysi.Z Twoich ust-a raczej posta-zdziała cuda,wierzę w to;-)

zawiode Cie- nie mam pojecia, co to oznacza...
próbowałam to nawet dla Ciebie wygooglowac, ale wychodzi tyle, ze to playstation ;)

no opis pod suwaczkiem joli fajowy :) jola cudotwórca!!! :-) Należy się tej naszej moderatorce!!!

mitaginka, żadnych frustracji, nie teraz, teraz tylko dobry humor, zresztą takie bajeranckie nówki sie przecież nie zawieszają...

tak mnie pachwina nawala, że do kibla dojść nie mogę. Kurde, mało to przyjemne jest :no:.

Dziewczyny co z joll, czy ktoś cos wie???!!!! Mo weźcie, musze wiedzięc czy pierwszy termin w moich przepowiedniach się spełnia... Nie, no już na dobre mnie powaliło :-D:-D:-D

akkm trzymamy kciuki!!!!! no to ładnie!!! pewnie jak mówiła ducha urodzi 31 jeszcze 2 godzinki się przemęczy i akurat 31marca :)

A ja nie lubie YCD :-D dla mnie wieje tandeta jakas i produkcja na sile, ale ja to wogole z innego swiata jestem wiec wiecie...

Kurcze moje dziecko juz 3dzien z rzedu nie rusza kolacji. Co prawda jak sie obudzil z drzemki o 6pm to dziadzia mu dal jakas kanapke czy cos ale juz jest 21 a on nic nie chce tylko pic... I tak zebra mu wystaja a on jeszcze sie odchudza... :-( do tego poklucilam sie z P oczywiscie o Josha...
Bo ja rozumiem ze P domu nie mial i nkit go nie tulil ani nie pocieszal ale jak dziecko placze to chyba trzeba je uspokoic a nie sie jeszcze bardziej drzec. Mnie argumenty w stylu "jak ja bylem maly to mnie nikt nie tulil i zyje" nie przekonuja...
On normalnie to go przytula i wogole jest ok ale w sytuacjach jak ktos placze to P ma zwyczajny olew az mu nie powiesz...
I kurcze zle mi teraz...

Ale ponazekalam... Moglabym wiecej ale juz was nie mecze. Ide spac chyba... Buzki :-)

mitaginka nie zdążyła ci nic odpisać, bo mąż wrócił z kapieli i jakoś tak mi czasu nie dał na pisanie :-) ciekawe, czy to cos da, jakieś skurcze czuję ale bezbolesne.

czopki zaaplikowane, za 20 min pije olej, kto dziś siedzi długo na bb?
nie chce sama sie męczyć, tylko od razu dac znać co sie dzieje, oby były efekty na jakie czekam...:cool2:

ból rozciągania krocza jest mierzony w tych S, skala jest S2 - S4

reklama
ewa ja tu zajrze pewnie ok 24 także pisz jak cosik. ide zaraz troszkę poczytac i poleżeć ale do około 2rano mam zawsze kłoppot ze spaniem a M.dziś na służbie więc tym bardziej także zajrze tu potem :D

aaaa mitaginka do 24 czyli potem ja ją zmienie :D

Do góry