reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

MITAGINKA jeszcze do 12 kg dobijesz, zobaczysz:) a to już normalna waga ciążowa:) mega prawidłowa podobno:-D

czytałam sms od akkm. pisze że dziecka nie czuje...

akkm czekam na wieści, jestem pewna że wszystko będzie dobrze, moje dziecię też nieruchliwe ostatnio, a między skurczami to b.bardzo mało.

Tez tak macie ze jak macica sie twarda robi to oddech wam przyspiesza??
tak, serce wali jak młot i robi się duszno, gorąco....

reklama
no i co?! Przepraszać mnie, już. Że niby do du[y wróżka jestem?! Hahahahaha, nic z tego! Asiuni się sprawdziło, akkm na porodówce, więc pewnie dzidzik wyjdzie jutro czyli 31.04!!!!!!!! A kto napisał, że tak będzie?! Kto?! No?!?!?! Cholera jasna!!!

mitaginka
, przepraszam za obrazę GRUBASIE!!!! Tylko, że 9 kg na 9 miesiąc to wcale nie tak dużo!!! Ale doobra, niech Ci będzie. Wy dwa grubasy (razem z M.) i Martyna trzeci grubas w rodzinie będzie :tak::-D.

Niech no ktoś napisze do joll z czystej ciekawości, bom ciekawa czy ona rodzi (jej termin przecież wg wszechwiedzącej wróżki duchy jest dzisiaj!!!)

Ale nie powiem Wam na kiedy mnie wychodzi termin i w jaki sposób ma sie rozwiązać :dry:, też zadowolona nie będe ale cóż - przeznaczenie :-p.

ok, sms od hatorskiej wrzucony ;)
pisała tez nela - nie ma bidulka czasu zagladac na bb, bo cały czas zmaga sie ze zmeczeniem i problemami z karmieniem...

a u mnie 16,3 to pewnie przez te michalki ;-) z mlodym bylo 17 wiec jesli zrzucanie tez tak szybko pojdzie to nie jest zle ;-)
krakowianko nic pewnego ze wazylby wiecej moja przyjaciolka przytyla 7kg (przed ciaza 56 wysoka i szczupla) a maly sie urodzil z waga 3150 wiec chyba ok

Nie no w wadze to się z wami mierzyc nie będę mam prawie +18 ale mam to gdzieś. Generalnie tego nie widać, poszło w brzuch, trochę w tyłek i uda.
krakowianka - To ile przyteyłaś nie ma wpływu na wagę dziecka. Nic sobie nie wyrzucaj.

Co do kasy - Zus mnie wnerwia - czekam już tydzień i nic. Fak. Mam nadzieję, że jutro zobaczę pieniążki. A tu rachunki trzeba popłacic. Wychodzące w telefonie juz mi wyłączyli :( ale co ja mam zrobic, jak mi tak nieregularnie wysyłają kasę?

akkm - trzymam kciuki!

A to że nie czuje dziecka bo może sie na tych skurczach tak skoncentrowała. Wszystko będzie dobrze!!!!!!

No i dobre wieści od hatorskiej.

Dzięki Ci mitaginko - łaczniku BB

no dobra mitaginka, niech Ci będzie :-). Żartowałam sobie przecież troszkę :tak:. Rozumiem, że te dzisiejsze smsy wchodzą na Twój nowy, wypasiony telefon ;-):-D.

reklama
Do góry