reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Mnie przepowiedzieli CC a ja juz wybrałam SN i nie bedę zmieniać tylko dlatego, że wahadełko sie zepsuło bo za dużo zamówień dostało :szok: więc robimy podmiankę ty bierzesz moje CC a ja twoje SN, pasi Ci ??

ok, umowa stoi:tak:

pandora będziesz miec to cc ;) pani wie, o czym mówię ;)

tak, bardzo dziękujęi chciałam tylko dodać że dodzwoniłam się za pierwszym razem:-D

reklama
Wróciłam własnie z wizyty...generalnie przechodza już 2 palce i własciwie w każdej chwili mogę zaczac rodzić-pani doktor powiedziala, ze nie moze planowo zrobić wczesniej cc jesli mam dobre wyniki i z dzieckiem wszystko ok.,ale gdybym zaczela rodzić to mam jechać do szpitala-tylko troche mnie przestraszyla bo powiedziala, ze miednica mi się trochę rozciągnęła(mierzyła takim dziwnym sprzętem) i że teoretycznie małe dziecko mogłabym spróbowac urodzić naturalnie, chociaz byloby to trudne i ona zrobi mi cc,szczególnie że nie wiadomo czy Mela taka malutka będzie bo raczej ma być średniaczkiem,ale istnieje ryzyko ze jak zaczne rodzic wczęsniej pojade do szpitala i bedzie inny lekarz to moze zakwestionować to jej skierowanie...no i teraz jestem przerażona-wiem że nie dam rady urodzic naturalnie i efekt byłby taki ze męczyłabym sie nie wiadomo jak dlugo a i tak skonczyloby sie cc a najbardziej sie boję że gdyby za długo zwlekali to ze z mala coś będzie nie tak..ehh wiec teraz musze już dotrwać do tego 11 po porostu muszę!Na szczescie mimo że brzuch mnie ciągle pobolewa to skurcze mam bardzo rzadko w ostatnich dniach...
muszę sie położyc i troche odpocząć po tej wizycie...

Cześć tu lipcówka się wcina ;-) Dziewczyny mam pytanie o jakich olejkach piszecie, jeżeli to nie tajemnica. Przez pomyłkę do Was wlazłam i tak mi w oko wpadło.

Hej ja juz po wizycie.

Zaraz was nadrobie, ale najpierw napisze ze po 3h czekania i przechodzenia z pokoju do pokoju....

Wachadelko mialo racje!!!
14.04.2011 bede miec CC :-D
hihi

wiec teraz chcac nie chcac musicie wierzyc wachadelku bo ja sama o nic nie prosilam, daty nie wybieralam tylko samo tak wyszlo :-D

oki lece was nadrabiac.

Aaa i 3mam kciuki za akkm i dzikuske.

zuzanna dlaczego nie wierzysz w siebie i w to, ze moglabys urodzic sn?

mnie trochę muli, ale to pewnie od jedzenia, bo znów dzis poszalałam ;) UWAGA UWAGA wy mówicie, ze ja chudzielec (dzisiaj niejaka ducha, co mi klientelę podprowadza smiała mnie tak szykanowac), a ja przytyłam juz 9 kg !!!!
I co? Głupio Wam teraz? :p

reklama
Do góry