reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

przepraszam, ja taka zestresowana dziś bo mi tu niektórzy sn i to 13 przepowiadają:-D a wróż Maciej nie potwierdza i nie zaprzecza- najwyraźniej stwierdził że wiem "co ma na myśli":-D

Mnie przepowiedzieli CC a ja juz wybrałam SN i nie bedę zmieniać tylko dlatego, że wahadełko sie zepsuło bo za dużo zamówień dostało :szok: więc robimy podmiankę ty bierzesz moje CC a ja twoje SN, pasi Ci ??

reklama
:-D:-D:-D jakie sie czyta takie rzeczy to nawet jak cos boli to przestaje ;-)
mamusiaDorusia no a co z tymi 3kami ??? nieaktualne?? :-p
Koot sprzet kosmiczny :-D
Baby u nas sale porodowe wygladaja podobnie tylko nie jestem pewna co do tego hydromasazu i swiatelek :-D a co do pozycji to na SR dostalismy cala liste z obrazkami nawet :-D qrde jakby mi sie chcialo to nawet moglabym zeskanowac i wrzucic :-D
objadam sie michalkami mniam
znikajace pieniadze??? moze to jakas choroba ciezarnych bo mi tez znikaja ;-)

to pewnie taka nasza choroba juz niedługo nam przejdzie :-D

pozycje są wywieszone na korytarzu więc jakby co to męża wyślę i będzie mi tłumaczył gdzie mam sobie nogę założyć i jak zwiesić z drabinek :-D:-D;-);-)

akkm koleżanka na przełomie 8 i 9 mies wybrała się na wycieczke rowerową (szalona) i potem ją tak plecy bolały i myslała że popuszcza mocz, pojechała do lekarza (z tym bólem kręgosłupa) a ten jej że to skurcze, wody jej odeszły i ma rozwarcie....biedna nie skapnęła się że rodzi

swietna historia! :-D Zapewne zapapamieta te jazde na dluuuugo ;-)

ewa no ja rodzynek tez niecieerpie...i zawsze bawię się w wyjmowanie ich z czegokolwiek.... :D

a ja jem rodzynki jak cukierki - kupuje sobie cale opakowanie i wcinam jeden za drugim, mniam manim :-D A jak znajde w ciescie to jak rarytas dla mnie, wiec im wiecej rodzynkow tym lepiej :-p

żadne cc i żadne 12 gin. powiedział że na wizycie 12 to sie juz niezobaczymy-mam nadzieje ze Twoja wróżba się nie sprawdzi bo jak tak dalej pójdzie to do 12 ja sie ywkończę

dajcie odpoczac adi :-D Biedna zestresowana, juz tyle dni sie meczy a Ty ducha pastwisz sie nad Nia :-) :-p

Edit: nie zapłaciłam i wahadełko o mnie też zapomniało,buuuuuuuuuuu

wahadelko bylo darmowe, dlatego tyle dziewczyn skorzystalo, to mitaginka "brala" kasiutke! :-D

najwyżej mu lodówke otworzę i niech się bawi:-D

a potem Wasz domek bedzie wygladal tak: http://www.humorpage.pl/obrazki/d/554_dzieci_bawia_sie_farba_farba_olejna_na_telewizorze_rozlana.jpg buahaha :-D

Ale produkcja przeczytalam ale nie wiem kto co:eek::szok: znowu jakis koncert zyczen sie zrobil :-D ja tez po prosze zeby wody odeszly :tak: i to tak najlepiej 1 kwietnia co bym nie musiala zas malego kolosa moja mala dziurka wypychac :cool2::-p albo ewentualnie tego 5 kwietnia po wizycie u gina :-):tak: takie mam ambitne plany

Ciekawe co mnie przepowiedza??;-)

Ja tu czytam to co chwila ktos jakiegos skurcza ma a ja to co ?? Mam tylko twardnienia brzucha bezbolesne i rwania w szyjce czy gdzies a tak to nic....

Tez tak macie ze jak macica sie twarda robi to oddech wam przyspiesza??

Ostatnia edycja:
wizyta ok, nie za długa, ciuszków z Anglii pełno ;)
jankesowa ja mam tak, że jak mi twardnieje brzuch to mam problem z oddechem
telefonu ucze sie dopiero obsługiwac...ale sms od aeyne odczytałam, to nie jest źle;)
teraz dostałam też meska od hatorskiej, ale to wkleję za chwilę, najpierw muszę zjeść
pandora będziesz miec to cc ;) pani wie, o czym mówię ;)

reklama
Do góry