reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

hej hej :-D to morgaine wkrecila mnie pierwsza!!!!!!!!!!! hahahaha, a jednak zasialam ziarnko watpliwosci!!! JUHHHUUUUUUUUUUUUU!!! :-D :-D :-D

ducha, spoko, jak bede rodzic wkleje wam fotki mojej rozwartej szyjki :-D :-D :-D heheheheheh fuj ale oblech ze mnie :-D obiecuje nie robic wiecej zadnych zartow tego typu. oczywiscie :-D

dobra, ide czytac, co wysmazylyscie.

reklama
madziarkas, ja w czekoladzie też lubię. Nienawidzę takich rozmiękłych, czyli w ciastach, lodach, sosach itp.
aaa, i w gościach i w restauracji też wydłubuje :-p

haahah aenye zrobiłam z Ciebie potwora:-D

dobra laski, przyznaję się bez bicia, to ja zaczęłam, ale aenye mnie sprowokowała. wybrała pościel w 3 minuty, nie pytając mnie o opinie!!!!! i jeszcze przewidziała że zaczne rodzić jak się dowiem....no to aż się prosiło żeby zrobić taki numer hahahah

no ale zgodnie stwierdziłyśmy że za karę obie przenosimy...:-(
przynajmniej nie musimy się jeszcze stresować i szukać 'na siłę' symptomów.
ehh to ja mam luz teraz:)

milego spacerku madziarkas
milego dzionka dziołuszki

uf nadrobiłam...
hej. jestem w trakcie nadrabiania od wczoraj (MĄŻ LAPTOPA Z PRACY NIE ZABRAŁ A DO stacjonarnego MNIE NIE DOPUŚCIŁ)
Czy według Was głupio brzmi Marcel Zając????? mąż wczoraj stwierdził, że wszyscy u niego w pracy dziwią się czemu takie imię wybrałam, nawet teściowa mnie wkurr.... bo co 2 dni pyta się czy to juz pewne, a może inne, a to a tamto. Zatłukłabym ją. Moja mama nie mogła zapamiętać to sobie zapisała :) a powiedziała tylko jedno, że jak dziecko ładnie się woła to każde imię jest ładne.
Jak dla mnie to super imię :)

Jakie wy macie małe dzieci. Mój na dzień dzisiejszy z obliczeń waży już 4200...

może ja sobie dziś znów jakiś spacerek zaserwuje. Byle bym do kibelka zdążyła :p

kurde co ja jeszcze muszę zrobić.....

Dziewczyny jesteście okropne.... będziecie sie w piekle smażyć, tzn dołczycie do mnie bo ja też wredna bywam wiec juz sie przeniosłam na stałe :-D:-D:-D
Morgaine ty i tak rodzisz dopiero po mnie więc wcześniej nikt Ci nie uwierzy:tak:;-)

Marma, MamusiaDorusia życzę żeby wam poszło po waszej myśli :)

widzę produkcja coś mniejsza, to ja idę spać...może prześpię poród, obudzę się, a dzidiz już apple przykryta w łóżeczku leży:-D

Aenye zabilabym :-D ja przez chwile na serio uwierzylam :-)

dzis wielki dzien. Juz mnie brzuch boli z nerwow.... Do 15.20 chyba nie dam rady wiec dzis meliska zamiast kawy :-)

reklama
Ewa no wlasnei zamierzalam tego samego sie przyczepic :-D
wyspalam sie chyba skoro wstalam z wlasnej woli o 7:30 ;-) coz z tego skoro choroby ciag dalszy gardlo juz nie boli ale teraz kaszel nosz...
chyba sie wybiore do miasta zakupic herbatke z lisci malin i odebrac torbe z bootsa...
jak macie slonko to wyslijcie troche bo chcialam z mlodym pojechac na farme a tu ponuro jakos :-(
Meriderka jak zobaczysz malucha i sie okaze ze to Marcel to juz nie bedzie problemu :-D ja sobie wymyslilam Benjamina ale z nazwiskiem to strasznie dlugie jest i troche sie obawiam ze pozniej beda problemy w dokumentach wiec jakies watpliwosci sa...
Marma oj chyba sie cos u Ciebie kreci..spacer dobry pomysl jak to porod to przynajmniej dziecie sie dobrze wstawi ;-)
MamusiaDorusia a wlasnei wczoraj patrzylam na Twoj suwaczek i myslalam ze fajnie starsza bedzie corcia dzis :-D
Morgaine Aenye szalone kobiety chyba rzeczywiscie dopoki jakiegos dowodu ze urodzilyscie nie zamiescicie to nikt nie uwierzy :-D:-p
Asiunia trzymam kciuki za pozytywne wiesci :tak:

Do góry