asiunia, a dlaczego mialabys nie uwierzyc! w ogole przykro mi! zamiast sie martwic same zjeb.y na mnie poszly!!! a jakbym naprawde rodzila!? to ani jednych zyczliwych kciukow!!! przykro mi strasznie, foch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak rodzic bez zadnego wsparcia!!!
nie, ja nie wiem, jak bede jechac na porodowke to chyba bede musiala nagrac jakis filmik, jak sie zwijam na lozku w paroksyzmie bolu, po czym wrzucic go na jutuba i do was, zebyscie mi uwierzyly. bo przeciez na slowo nie uwierzycie!
a teraz do rzeczy. co tam kolejno..
mitaginka sie wymadrza znowuz, ze do 37 tc ciaza nie jest donoszona - no i wez tu sie spieraj. i jeszcze sobie na biznes wymyslila, ciekawe, szkoda, ze mi nic nie przepowie, zal jej kliknac pare razy w klawiature.
madziarkas, kochanie, takie nazwisko, ze nie wiem, z jakim imieniem wygladaloby idealnie - no bo i marcin zajac, i jakub zajac brzmi dla mnie tak samo, jak marcel zajac, ale jest tak popularne, ze nikogo nie zdziwi! moim zdaniem spoko!
pandora, fajne buty, niestety ja w ccc tez nie umiem nic kupic. wszystko za male, badz za duze, badz za twarde. nie wiem.
ja chce jakies tenisowki albo inne jakies trampki do latania z wozkiem po lesie!
mala_mysz, jak dzis twoje ph?
i nie wiem, co tam jeszcze dyskutowalyscie wczoraj wieczorem..
ja zatkana przez katar, juz obutstronnie, do tego znowu kaszle i piecze mnie w klatce, czuje sie tak se, wiec do lekarza dzis ide i w ogole wara, zeby mnie bez antybiotyku wypuscil, bo ja nie mam czasu juz na chorowanie. ustalilam z
morgaine, co prawda, ze rodze 11/04, wiec niby mam, ale wiem, ze nie mam
i uszy mam zatkane od wczoraj, masssakra, jak mnie to wkurza!
ja tez jezdze autem, dzis np robie rundke, lekarz, pismo zawiezc, do apteki wstapic, do meza do roboty, do banku, a potem do ikei to juz malz bedzie prowadzil. musimy to dzis zalatwic, bo nie ma kiedy pozniej.
w ogole w aucie mam idealna pozycje - fotel sobie tak pionowo stawiam, ze nie mam tego ucisku na przepone, ktory sprawia, ze wodmu nie moge ani na kanapie, ani na krzesle usiedziec. i nie mam zadnych skurczy nigdy, o dziwo, albo sie nie wslu****e i nie czuje. ja uwielbiam autkiem jezdzic i juz :-)
no dobra, ide na inne watki ;-)