reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Morgaine - z tą Aenye to poważnie;-) mówisz bo z wami to nic nie wiadomo:-), dziś nie prima aprilis więc za wcześnie na takie akcje.....i co ona tak , nic by nie powiedziałaaa.....???

a tak wogóle tood kilku dni nie śpie już od 4,5,6....., koniec po prostu - ijeszcze powiedziałam znajomym o moim śnie proroczym że 31.03 urodze i mnie teraz w kółko o to pytają a ja sie schizuje jak głupia:szok:

edit.: o nołłłł! włąśnie zobaczyłam swój paseczek/suwaczek,:szok:, coś mi tu nie pasi. Gin mi mówił że 2 tyg przed datą z OM jest donoszona ciążą znaczy ja sie szykowałąm że za tyczień

Ostatnia edycja:
reklama
no ale żeby nawet smsa nie napisała.
o 22.29 dostalam smsa ze jedzie do szpitala. no to chyba by już urodziła nie?
ale mnie wkręciła małpka jedna:) a jak to prawda, to naprawdę jaja hahhaha

hahaha
wlasnie napisala ze mnie wkręciła;-)

buziak aenye:*

No to się coś u mnie ruszyło. Od 12 latałam jak głupia do kible bo przy skurczach sikałam po nogach ( niby nie były bardzo bolesne ale tak napierające że ledwo do kibelka nadążałam) w dodatku zaczęło mnie przeczyszczać. Już myślałam że coś z tego się urodzi ale ok 4 odpuściłao. Pozostało pobolewanie podbrzusza i od czasu do czasu delikatny skurczyk. No i jeszcze to rozwolnienie i nic nie mogę jeść bo mnie mdli. Czekam na ciąg dalszy przyjemności. Albo przejdzie albo się ruszy.

a to drań z tej aenye!!!! :-D swoją drogą jak będzie teraz rodziła to na bank nikt jej nie uwierzy :tak:

dzień dobry. Od 2 miesięcy wschodu słońca nie widziłam, śpię zazwyczaj do 11-stej a wy już od rana na nogach. O matko- idę spac dalej.
ale fajnie- myslałam, że dzis wtorek a tu środa i wczoaj mi suwaczek przeskoczył :)
wilmek - my mamy pospolite imiona, ja Anna a mąż Adam więc nic przekombinowanego.

Ostatnia edycja:
Hehe ale się trochę pospieszyła z dowcipami, prima aprilis jest jutro :D

Ja przespałam noc, ale jakoś tak niezbyt wygodnie :/ I znowu męczyłam się z tymi bólami chyba z 2h przed zaśnięciem... najlepsze, że nie ma o nich nic w necie... zapytam jutro gina.

Co do nazwisk, to mam kolegę, który nazywa się Bartłomiej Zając :) Ale Marcel Zając też wg mnie brzmi spoko... zresztą, chyba tyle opinii ile osób.. ja odkąd zmieniłam nazwisko to mi już nie pasuje do imienia i co z tym zrobić? ;p

a co do tych porodów przedwczesnych... to przecież mimo tego, że jest 36tydz, a waga powyżej 2500 to dalej może mieć nierozwinięte płuca i układ nerwowy.. i wtedy chyba być wcześniakiem, nie? straaasznie to wszystko pomieszane jest.

to kto się dziś rozpakowuje?

Kurde nawet was poczytać nie mogę bo mi jelita wykręca na drugą stronę. A tego oleju to nawet kupić nie zdążyłam....

aenye ładnie to tak koleżanki wkręcać?!

Hejooo
ta aenye ma pomysły :-D jak zacznie rodzić to nie uwierzymy ;-)
mamusiadorusia faktycznie dzisiejsza data jest wybitnie dla Ciebie stworzona;-)
marma ty też się do mamusidorusi dołańczasz ?;-)
ducha piątka! ja też wydłubuję rodzynki z wszystkich możliwych ciast fujfuj czasem w gościach jak nie wypada to połykam bez gryzienia fujfuj ale najlepsze że w czekoladzie lubie:-D

Ja już po pyszniucha śniadaniu, bułeczkę z jajkiem zjadłam mmmmniam. Teraz cza sie doprowadzić do porządku i wyjde sobie na spacer bo słonko świeci - musze sie rozruszać bo jak sie położe to znów będę przymulona jak wczoraj
miłego dzionka

reklama
Madziarkas - juz na spacer tak z samego ranka???? dobra jesteś, ja sie dopiero rozkręcam. Nie moge sie przyzwyczaić że od kilku dni już nie przesypiam nocy . Dziś po raz pierwszy sama z siebie od 6 nie śpie. MA-SA_KRAAA., no ale czas przywyknąć.....

od kilku dni też jakoś mam mdłości, nic poza nimi tylko mdli.....

Do góry