reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Marcel nie jest zle ;-) Kazdy wybiera takie imie, jakie lubi. I nikomu nic do tego [inna sprawa, gdy ktos pyta o rade itp.] Mnie zdanie np tesciowej interesowaloby najmniej :-D

Mojej teściowej Aleksandra też nie podobało się, według niej powinnam nazwać dziecko Michalina albo Amelka. Tłumaczenia, że Aleksandra to imię które miało być dla córci odkąd pamiętam i że jest międzynarodowe nie pomagają. z imionami tak już jest. czasem bywa, że urodzi się maleństwo, spojrzy się na nie i imię wymyślone wcześniej nie pasuje. tak było u mojej mamy i koleżanki:)

Dziewczyny ja mojej madrej tesciowej powiedzialam ze oni juz mieli swoj czas na wybor "imion dla dzieci" i sie nie popisali- temat sie skonczyl raz na zawsze :-D:-p

Ona zawsze aby zeby sie ladnie zdrabnialo a zeby staromodne nie bylo i teraz nie wiedza wcale jakie wybralismy :-) bo juz im nie powiedzielismy :-D
Co do wod to ja juz z trzy razy myslalam ze sie sacza a to sluz mnie tak zalewal

reklama
Do góry