reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Aknovi ja bym jeszcze poczekala. I jak bedziesz zmieniac wkladke to ja zachowaj bo na IP pytaja o to i najchetniej sami chca zobaczyc.
Ale mysle ze to raczej nie to :-)

ja juz 2noc jak ide siusiu i wstaje to mi po nogach leci i nagle pelno wydzieliny. Na poczatku myslalam ze to wody bo tez mi tam wogole nie pachnialo ale wczoraj chyba mocz poczulam wiec ja chyba nie trzymam normalnie... Masakra...

reklama
nie no moja to od wczoraj to się rusza tak, że nie do wytrzymania.. u dentysty jak siedziałam, to się dentystka nie mogła nadziwić, bo brzuch mi skakał i falował... i mała ma co rusz czkawkę, zastanawiam się, czy to może mieć jakiś związek z wodami.. zmieniłam wkładkę, poczekam ze 2h i zobaczę, czy się powtórzy... i wtedy najwyżej pojadę.. też mi się nie chce siedzieć, ale adi była, to jej spytali, czy chce zostać na obserwacji czy nie.. jak mi dadzą wybór to wrócę do domu.. zresztą, mam w czwartek wizytę, jakby mnie teraz zostawili, to bym nie musiała płacić za prywatnego lekarza ^^

aknovi a wez sie połóz na płasko i zobacz, czy nie nasila si wtedy wyciek...jak wody, to niby w pozycji lezacej jest ich wiecej, a jak wstaniesz to główka dzidzi zadziała jak korek

aknowi- w Redlowie wyboru nie daja :-(
byam tam 2 razu na IP
za pierwszym mnie do domu wyrzucili tzn zawiezli karetka do miejskiego na oddzial neurologi a potem z powrotem do redlowa a za drugim razem od razu jak weszlam spytali sie mnie czy mam rzeczy do szpitala i maz musial przywiesc :(
wiec moze jakies losowanie robia kto zostaje a kto nie??

Dziewczynki zaczął mnie coś dziwnie brzuszek boleć, jakieś skurcze ale takie inne, niż do tej pory, no i położyłam sie na boku, żeby troszkę przeszło i usnęłam... dopiero teraz sie obudziłam, miałam ugotować obiad i nie zrobiłam nic, ale wstyd... może mnie mąż z domu nie wyrzuci za lenistwo ;-):-D no nic obiorę zaraz ziemniaczki i do tego jajko i już, może jakoś przeżyje, że jadł to w niedzielę ;-)

Mitaginko własnie tak zrobię strzelę focha i rodzę w tym tygodniu ;-) ależ mi sie udało trafić pierwsza porada gratis :-D

aknowi- w Redlowie wyboru nie daja :-(
byam tam 2 razu na IP
za pierwszym mnie do domu wyrzucili tzn zawiezli karetka do miejskiego na oddzial neurologi a potem z powrotem do redlowa a za drugim razem od razu jak weszlam spytali sie mnie czy mam rzeczy do szpitala i maz musial przywiesc :(
wiec moze jakies losowanie robia kto zostaje a kto nie??

oni maja z tego kase, to opłaca im sie zostawic kogos na te 3 dni na obserwacji
ale zawsze mozna wyjsc na własne zadanie:baffled:

reklama
Do góry