reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
położyłam się, poleżałam trochę i nic nowego się nie wydarzyło.. poczekam jeszcze, nie chce mi się na razie jechać ;P mam na 17.30 szkołę, wrócę po 20 i jak coś się więcej pojawi, to pojadę... wolałabym jednak z tym szpitalem poczekać tak do piątku, aż mężu wróci i w sobotę urodzić :p mam tylko nadzieję, że jeżeli to wody, to że mnie w szkole nie zaleje :p

położyłam się, poleżałam trochę i nic nowego się nie wydarzyło.. poczekam jeszcze, nie chce mi się na razie jechać ;P mam na 17.30 szkołę, wrócę po 20 i jak coś się więcej pojawi, to pojadę... wolałabym jednak z tym szpitalem poczekać tak do piątku, aż mężu wróci i w sobotę urodzić :p mam tylko nadzieję, że jeżeli to wody, to że mnie w szkole nie zaleje :p

hatorską zalało w przedszkolu, więc Ciebie może w szkole :p

to by było ciekawie :p ostatnio jakiś skurcz mnie złapał w szkole i koleżanki mnie chciały wieść do szpitala :p ciekawe czy będą takie chętne jak by mi wody odeszły :p

Wlasnie czytam o wodach w moim "podreczniku" od poloznej i pisze ze

nalezy zapamietac ile mniej wiecej tych wod poszlo. Szklanka czy kieliszek - czyli moze malo ich byc znaczy wyleciec...

Oraz zapamietac ich kolor bo wody zregoly sa przezroczyste ale tez zielone albo z czarnymi kawalkami - a to zle

no i jak wody wyciekaja to wsadzic sobie wkladke ale taka grubsza jak te poporodowe grube i miekkie i jezeli w ciagu godziny bedzie mokra to znaczy ze wody (no i nie pachna niczym).

Ja pamietam jak mi przebili to tyle tego wylecialo ze hej. Mialam wrazenia ze bez konca :-)

Meriderko imię Marcel to mój faworyt, jakby był chłopiec, (mojemu M. też się nie podoba), ale jest dziewczynka. Chyba... :blink: Twoja dzidzia i Twoje prawo jak będzie miało na imię.

reklama
mi sie imie Marcel srednio podoba, ale kazdy ma wlasny gust i powinien decydowac sam! ja wiem np ze wiekszosci ludkow na swiecie imie Feliks sie nie widzi i poki co mam na to wylane :-) jak sie maluch urodzi to bede wiedziala, jak ma na imie :-)

aknovi,
no wez, widzimy sie w czwartek ;-)

Do góry